Akıllım 1549069377 1549069377 akillim5c54ec45eac97akillim5c54ec45eac97 http:wwwgooglecomtrimages?q tbn:lquqCJzTtIoVM::resimoylanetresimler2AskSevgiResimleri1246044142Eleleikisevgili&t 1&h 94&w 141&usg iYqG7HCpyg4Yfh1HvYhFIzRVUk Hani bazenleri hissediyorum da Dilin olmasa da gözlerin ta yüreğime bakıyor sözde Ve sorup duruyor beni seviyor musun diye Hiç bile Her sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şey değilsin ama, Yüzümü yıkadığım suyun duruluğunda seni görmüyorum ama, Dün bir ara otururken elimdeki kalemle masanın üzerindeki gazetenin bütün kenar yerlerine farkında olmadan adını da yazmadım bi kerem Yani yani seni sevip sevmediğimi sorup durma gereksiz yere Geçenlerde iş yerindeki arkadaşa senin adınla seslenmişim Hıh akşama değin eğlencesi olduk milletin Ne kadar kıvırmaya çalışsam da yemediler;aşıksın oğlum sen , sırılsıklam aşık ; dediler bana güldüler hakikaten ya, insan neden komik durumlara düşüyor ; böyle olduğunda Pazar günü akşam evdekiler sordu da ilginç oldum aniden ne cevap vereceğimi bilemedim Bütün 3 saat oturduğum yerde televizyon açık fakat Elimde cep telefonu sürekli ekranına bakıp durmuşum O Kadar heveslenme hemencecik senden küçükte olsa bir umut taşıyan mesaj beklemiyordum ama Keza telefonumda belirtilen adın yerine aşkım yazmıyor oysa Yani , yani diyeceğim o ancak ; Seni sevip sevmediğimi sorup durma boşu boşuna Ben ben seni sevmiyorum AKILLIM ; Fazla ayrıca de keza de çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum