Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akit yazarından CHP'li vekillere: Ulan öküzler

Akit yazarından CHP'li vekillere: Ulan öküzler

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
Akit%2Dyazarindan%2DCHP%2Dli%2Dvekillere%2DUlan%2Dokuzler%2D225079%2Ejpg

Karahasanoğlu, "Ulan öküzler, ben size 'alçaksınız' derim, 'teröristsiniz' derim. Bu hareketin gerisinde devlet olsa ne olur olmasa ne olur?" dedi.

Yeni Akit gazetesi muharriri Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Cumhuriyet Halk Partili (CHP) vekiller Sezgin Tanrıkulu ile Mahmut Tanal'ı eleştirdi. 

'Cumartesi anneleri' mi 'dağa kaçırılan çocukların anneleri' mi?' başlıklı yazısında Tanrıkulu ile Tanal'ın Cumartesi Anneleri aksiyonuna katılmalarını eleştiren Karahasanoğlu, "Bulunmasını istediğiniz çocukların çabucak tamamı, sizin partinizin koalisyon iştiraki devrinde kayboldu" sözlerini kullandı. 

Karahasanoğlu ayrıyeten, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Vilayet Başkanlığı binası önünde bekleyen annelerin hareketinin 'arkasında devlet olduğu' savlarına da reaksiyon göstererek "Anneler, çocuklarının dönmesi için aksiyon yapıyorlar mı? Yapıyorlar. Bu aksiyonun ardında devlet olsa ne olur, olmasa ne olur?" dedi. 

Karahasanoğlu'nun yazısının ilgili kısmı şu biçimde:

"Sezgin Tanrıkulu için söylüyorum.. Mahmut Tanal için söylüyorum.. Bulunmasını istediğiniz çocukların çabucak tamamı, sizin partinizin koalisyon iştiraki devrinde kayboldu.

Ancak sizler.. Kendi partinizin önünde yapmanız gereken gösteriyi, gidip diğer yerlerde yapıyorsunuz..

Kaygınızın, “kaybolan çocukları” bulmak olmadığını da, Diyarbakır annelerine takviye vermemekle ispatlıyorsunuz..

Şunu da kabul ederim. “Ben, Cumartesi annelerinin aksiyonuna gitmek istiyorum” dersiniz..

'Var, git' deriz.. “Niyetini, samimiyetsizliğini gösterdin” deriz.. Dayanak vermeyiz, olağan bir hal olarak yorumlamayız lakin..

Vefatına size karşı da çıkmayız..

Ancak sizler..

Cumartesi anneleri için şova gidip, 25 yıl evvel kendi koalisyon ortaklığınız periyodunda kaybolan beşerler üzerinden, bugünkü iktidarı suçlarken..

Diyarbakır'da, çocukları dağa kaçırılan annelerin aksiyonları için, 'Köpürtülüyor. Devlet organize ediyor, kayyım atamalarını gözlerden kaçırmak için devletin bir operasyonu' derseniz.

Ben size.. 'Alçaksınız' derim 'Ahlaksızsınız' derim. 'Namussuzsunuz' derim.. 'Teröristsiniz' derim..

Ulan öküzler..

Velev ki devletin bu türlü bir niyeti olsun..

O annelerin çocukları dağa kaçırılmış mı?

Kaçırılmış.

Anneler, çocuklarının dönmesi için hareket yapıyorlar mı? Yapıyorlar..

Bu aksiyonun gerisinde devlet olsa ne olur..

Olmasa ne olur?"

858,460Konular
981,093Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt