Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akıtma (Geleneksel Tarif)

Akıtma (Geleneksel Tarif)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Akıtma (Geleneksel Tarif) Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı süt
*Yarım çay bardağı su
*2 yumurta
*1 çay kaşığı tuz
*1 vanilya
*1 kabartma tozu
*2 su bardağı+ 2 yemek kaşığı un

Akıtma (Geleneksel Tarif) Tarifi Yapılışı Süt, su ve yumurta çırpılır Tuz eklenir çırpılır Vanilya ve kabartma tozu eklenir çırpmaya devam edilir Yavaş yavaş un eklenir çırpılır Tavaya 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyulur Her akıtma için 1 kepçe hamur koyulur Çift taraflı pişirilir Göz kararı hamur piştikten sonra kuru yağsız gelirse üzerine margarin sürün yada hamuru koymadan tavaya yağda koyabilirsiniz Karar size kalmış ben tava yağsız kaldıkça tavayı yağladım 810 tane çıkıyor bu tariften tavaya bağlı Ben orta boy tava kullandım
 
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt