Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

akla ihtiyacim var ciddi sekilde kandiriliyormuyum?

akla ihtiyacim var ciddi sekilde kandiriliyormuyum?
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
akla ihtiyacim var ciddi sekilde kandiriliyormuyum? Erkek arkadaşımın telefonunda bir kızla msjlaşmlarını gördüm 5 gün her tarafında her sabahleyin günaydın msj atmış kıza 'günaydın çirkin 1548849899 1548849899 aklaihtiyacimvarciddisekildekandiriliyormuyum5c5192f11db04aklaihtiyacimvarciddisekildekandiriliyormuyum5c5192f11db04 http:wwwforumkadincomimagessmiliessmilegif ' türünden Diğer konuşmaları naber nasılsın tarzında Bundan telefonunu istedim aramızda daha önce benzer konu olunca buna vurup inat etti vermicem dedi Ben de telefonuna baktım gördüm diyemedim Neyse işler çığrından çıktı ben azıcık evirip çevirip böyle boyle bişiler gözüme çarptı dedim Değil böylece bişey telefonumda dedi, msjlaşmadım ben kimseyle dedi Gördüm lakin deyince, eski iş yerinden arkadaşımla msjlaştım bir defa zaten bir işimiz vardı dedi, zaten gecen hafta olmustur dedi halbuki msajlar bu haftaya ait, ve 5 gun msjlasmislar soledigi cogu sey yalandi Görcem dedim değil sildim dedi göstermedi, tum israrlarima ragmen kendi bile bakmadi yanimda öyle Neyse sonradan odaya gitti söylev yaptı falan, geldi yeniden bak dedi gösterdi telefonu ama msj yoktu Halbuki ben 15 dk önce bakmıştım Gözümün içine baka baka yalan söyledi Lakin ben bunu diğer sebeplerden kavgalarımızla alakalı inata bağlıyorum yani basta baska sebeple baslattigi inadi, sonra farkli sebeb dondu ve bu geri donemedi Neticede msjların içerigi de çok cok ilginç değil Fakat arkadaşlarım 5 gün sabah 8 de kaç arkadaşla ahenkli günaydınlaşır dedi Sizce o kızla bir yakınlaşması var mıdır? Erkekler sevdiğini, gelecek planı yaptığını söylediği kıza bu kadar büyük yalanlar söyler mi?  

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt