Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aklım ve Kalbim çatışıyor.

Aklım ve Kalbim çatışıyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ilk olarak kızla face ortamında tanıştık müşterek bir noktadan ve çok dostça olduk yaklaşık 2 ay falan hergün saatlerce mesajlaştık ve yeri geldi saatlerce telefonla konuştuk kız diğer ilde oturuyor gittim yanında buluştuk böylece bıkkınlık yoktu ama şöyle bir can sıkıntısı var ben muhafazakar milliyetçi bir kişiliğe sahibim fakat kız çok açık giyiniyor çevre faktörüde etkisi varKız biraz serbest bir kişiliğe sahip bendede şöyle bir olay var sevgilimde olsa kıza karışma hakkını kendimde görmüyorum yalnızca hafıza verebilirim fakat evlenince işler değişir karışırım bunu kızada söyledim

Acilen işin öteki boyutuna gelelim
168 boylarındayım kızda 164 boylarında kız o kadar sorun etmesede ben sanki sorun olacakmış gibi düşünüyorum kısa boylu olduğum için belkide endişe yapıyorum bilmiyorumAma kızın çevresi nasıl desem küpemi falan çocuklar bana fazla uzaktan şeyler yaniİstanbulluyum ama o kadar küpeymiş barmış işim olmaz

Kızla farklıyız birazcık fakat birbirimizden kopamıyoruz birimiz mutlu olunca diğerimizde mutlu,birimiz mutsuz olunca diğerimizde mutsuz oluyoruzYani konuşmayı bir kessek 12 hafta kendimizi içten sürükleyici toparlayamayız

Ve dış görünüşümü öne sürerek sen bana bakmazsın gibilerinden konuştum ve bana sen varya cidden apt*lsın dedi :

Şimdi ben bu kızdan ayrılsam toparlanmam bir hayli kuvvet olucak 1 ay şayet kendime gelemicem ne yapmam lazım mücadelemi edeyim yahut pes edip unutmayamı bakayım

Aklım,beynim farklısınız olmaz daha kendine ve kıza acı çektirmeden bırak diyor oysa kalbim ayrı edinmek fena değil engel olamaz diyor

Ama ona fiilen çok bedel veriyorum ve seviyorumYaş:20

858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt