iltasyazilim
FD Üye
Ya arkadaşlar BAKIN ALLAH rızası ALLAHın adını verdim bana bi yol gösterin ya intihar edicem kendimi bugüne değin yalnızca 3 kıza aşık oldum yaşım 16 ve kimseylen çıkmadım Kimseylen çıkmamamın sebebi hep nerede model gibi kızlar olur fazla hoş kızlar olur daima onları sevmem bu yüzden kimseyle çıkmadım herzaman daha iisini istedim daima daha iisini arkadaşlarım bile bana diyor defalarca imkansızlara aşık oluyorsun diye bu sevdiğim kız için derste ağladım kız yanıma geldi konuştu üzülme felan dedi itşe ondan sonra benim için bir randevulaşma ayarladılar Yani sinamaya felan gitcek sevdiğim kız ve arkadaşlarıyla ben diyorumki Bu sefer son bir şansımı denesem Ve cuma günü dolaşcağımız zaman kıza bir kolye alsam ve kolyedede kızın adı yazssa hediye etsem nasıl olur bunu bir çıkma teklifi olarak değil armağan olarak atamak istiyorum sizce nasıl düşünür yardım edin LÜtfen destek edin BAkın Takviye edin lütfen Kendimi intihar etcem o boşluğa geldim Fazla seviyorum kızı aklımdan çıkmıyor rüyalarımda bile o kızı görüyorum işin en kötü yanı aynı sınıftayız daima birbirimizi görüyoruz ALLAH için yardım edin napim
Eğer bu da işe yaramassa unutmayı düşüncem artık fakat nasıl unutcam :S:S Unutmam için napmam zorunlu yokmu şöle bi ilaş herşeyi unutturcak kalbim acıyo bundan böyle dayanamıyorum
Eğer bu da işe yaramassa unutmayı düşüncem artık fakat nasıl unutcam :S:S Unutmam için napmam zorunlu yokmu şöle bi ilaş herşeyi unutturcak kalbim acıyo bundan böyle dayanamıyorum