Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aklımız Sadece Sana Yetse...

Aklımız Sadece Sana Yetse...
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Her Cumaya ve her vakit namazına gittigimde gördüğüm bir olay bugün dikkatimi çektiAkıl Sağlığı yerinde olmayan bir vatandaş görürdüm hep ve namazla dalga geçer sanırdım çünkü imamı takip etmezdi, herkeesin tersini yapar, sağa sola bakardı Ancak bugün onun yanındaydım namazdaMeğerse düşündüklerim çok yanlışmış Bu Kişi her gün camiide

Namaz başlar başlamaz oturuş vaziyetine geçip Sürekli secdeye eğilip duruyor Ve Eğildiğinde ne diyor biliyor msuunuz ?

Allah, Allah, Allah, Allah, Allah

78 kere secdeye eğiliyorBütün namaz boyunca ise en az 3040 kere Yani onun akıl sağlığı yerinde değil demek yanlışAklı sadece Allaha yetiyorKüçük bir oaly değil bu

'' Namaz bilmiyor, Allah diyip duruyor ''

demek değil Aklı Sadece Allahı biliyor Bu Bir MucizedrBizim Aklımız İse her Şeye Çalıştıgından Mehmet Abi kadar Allahı düşünmüyoruz Akıl Sağlığı yerinde olmamasına rağmen Mehmet abi kadar korkmuyoruz Allah'tan

Bu Bölümde İlk Konum ve Bu Konuyla Başlamak Güzel Oldu

Similar threads

(Bir not: Bir vakit namazın kazaya bırakılmasına, 80 sene Cehennem ateşi ceza olduğu tefsir'de geçmektedir) * İmamın arkasında yalnızca sübhake okunur, Hanefi mezhebine göre bundan başkasını okumak tahrimen (harama yakın) mekruhtur (Şafii'lerde durum farklıdır) * İmam yanılarak ikinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cennet Genclerinin En Guzelleri : Hz Hasan ve Hz Huseyin Kitap okurken ilgimi ceken bir hadisi serif beni cok farkli arastirmalara sevk etti Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), Cocuklarinizi uc haslet uzerine yetistiriniz: Peygamberinizin sevgisi, Ehli beytinin sevgisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kitap okurken ilgimi ceken bir hadisi serif beni cok farkli arastirmalara sevk etti Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem), Cocuklarinizi uc haslet uzerine yetistiriniz: Peygamberinizin sevgisi, Ehli beytinin sevgisi ve Kur'an tilavetibuyuruyor Hadiste gecen iki hususu yerine getirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Namazı hissederek kılmak için: 1 Herşeyden önce namazı ciddiye almak gerekiyor 2 Namazın hayatımızda yapacağı derin etkinin bilincinde olmalı ve bu etkiyi elde etmek bizim namaz kılarken motivasyonumuzu oluşturmalı 3 Namaza başlamadan önce ruhi bir ön hazırlık yapmak gerekiyor Namaza birden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Gecenin karanlığında, arzın ve arşın taşıyamadığı yaratılmış olmanın sorumluluğunu, insanın üzerine almasıdır teheccüd Gecenin doruğunda, aniden ve sebepsiz yere uyandığı olur insanın Uykusunun bir yerindeki açıktan başka alemleri görmüştür Uyku, uykuda tutamaz artık insanı İlk düğüm çözülmüştür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,467Konular
981,178Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt