iltasyazilim
FD Üye
Her Cumaya ve her vakit namazına gittigimde gördüğüm bir olay bugün dikkatimi çektiAkıl Sağlığı yerinde olmayan bir vatandaş görürdüm hep ve namazla dalga geçer sanırdım çünkü imamı takip etmezdi, herkeesin tersini yapar, sağa sola bakardı Ancak bugün onun yanındaydım namazdaMeğerse düşündüklerim çok yanlışmış Bu Kişi her gün camiide
Namaz başlar başlamaz oturuş vaziyetine geçip Sürekli secdeye eğilip duruyor Ve Eğildiğinde ne diyor biliyor msuunuz ?
Allah, Allah, Allah, Allah, Allah
78 kere secdeye eğiliyorBütün namaz boyunca ise en az 3040 kere Yani onun akıl sağlığı yerinde değil demek yanlışAklı sadece Allaha yetiyorKüçük bir oaly değil bu
'' Namaz bilmiyor, Allah diyip duruyor ''
demek değil Aklı Sadece Allahı biliyor Bu Bir MucizedrBizim Aklımız İse her Şeye Çalıştıgından Mehmet Abi kadar Allahı düşünmüyoruz Akıl Sağlığı yerinde olmamasına rağmen Mehmet abi kadar korkmuyoruz Allah'tan
Bu Bölümde İlk Konum ve Bu Konuyla Başlamak Güzel Oldu
Namaz başlar başlamaz oturuş vaziyetine geçip Sürekli secdeye eğilip duruyor Ve Eğildiğinde ne diyor biliyor msuunuz ?
Allah, Allah, Allah, Allah, Allah
78 kere secdeye eğiliyorBütün namaz boyunca ise en az 3040 kere Yani onun akıl sağlığı yerinde değil demek yanlışAklı sadece Allaha yetiyorKüçük bir oaly değil bu
'' Namaz bilmiyor, Allah diyip duruyor ''
demek değil Aklı Sadece Allahı biliyor Bu Bir MucizedrBizim Aklımız İse her Şeye Çalıştıgından Mehmet Abi kadar Allahı düşünmüyoruz Akıl Sağlığı yerinde olmamasına rağmen Mehmet abi kadar korkmuyoruz Allah'tan
Bu Bölümde İlk Konum ve Bu Konuyla Başlamak Güzel Oldu