Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aklına Gelmek Deyiminin Anlamı

Aklına Gelmek Deyiminin Anlamı
0
163

Similar threads

Akla Gelmek, Akla Gelmek ne demek, Akla Gelmek Anlamı, Akla Gelmek Deyiminin Anlamı nedir Akla Gelmek :1 analmı Hatırlamak 2 Anlamı; Bir şeyi yapmayı duşunmek, tasarlamak ornek; Aklıma geldi, kalkıp babama gittim
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Aklı Sonradan Gelmek Deyiminin Anlamı Aklı Sonradan Gelmek Deyimi Aklı Sonradan Gelmek Deyiminin Anlamı İş işten gectikten sonra hatırlamak,Aklına sonradan gelmesi
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Aklına Gelen Başına Gelmek Deyiminin Anlamı Aklına Gelen Başına Gelmek Deyimi Ve Anlamı Aklına Gelen Başına Gelmek Deyimi Gelmek,deyimi,anlamı,acıklaması,nedir,ne ,demektir, Olmasından korktuğu şeyin zarar verici etkisine uğramakAklıma gelen başıma geldi, evi su bastı
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Aklına gelmek deyimi, Aklına gelmek deyiminin anlamı Aklına gelmek : 1 Hatırlamak 2 Bir şeyi yapmayı duşunmek, tasarlamak Aklıma geldi, kalkıp babama gittim
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Aklına varmak deyimi, Aklına gelmek deyiminin anlamı Aklına varmak : 1 Hatırlamak 2 Bir şeyi yapmayı göz önünde bulundurmak, tasarlamak Aklıma geldi, kalkıp babama gittim*
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt