Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AKP Kazlıçeşme Rekor Miting

0
73

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Recep Tayip Erdoğan Rekor Miting,Erdoğan Rekor Miting konuşması

Erdoğanın rekor mitingi,Rekor miting,Kazlıçeşme Rekor miting,Kazlıçeşme mitingi rekor kırdı,Kazlıçeşme Mitingi,en topluluk miting alanı,12 haziran seçimleri rekor mitingi

Kazlıçeşme'de 1 milyonu aşan bir kalabalığa konuşan Erdoğan, 3 Kasım 2002'de bu ırk 'Yeter söz milletin' dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Kazlıçeşme Mitinginde söylediği Onun dişlerini sökeceğimsözlerini eleştirerek Ya sen hesap uzmanı mısın, diş doktoru musun? Meslek şaşırdı galiba Lakin Kılıçdaroğlu ben bu dişleri zaten sana teslim etmem Sen tekrar git hesap uzmanlığına devam et Ama Allah senin gibi hesap uzmanlarının eline düşürmesin bu ülkeyi Önce mesleğini doğru seçdedi Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun alanda 1 milyon kişi topladıkları iddiasına da Böyle diyorsa çağrıda bulunmak ancak bizim bugünkü mitingimizde 10 milyon vardedi Erdoğan İstanbul mitingini Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştirdi Sakarya mitinginden helikopter ile dönen Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:

AZİZ KENT: Bu şehre, aziz şehrin insanlarına hizmet etmiş olmanın bu şehre hizmetkar olmanın

bahtiyarlığını yaşıyorum Ben bu şehirde doğdum Bu aziz İstanbul'da büyüdüm (alanda 600 metrekarelik Türk Bayrağı açılması üstüne) Bayrağın renginden, hilalinden, yıldızından rahatsız olanlar var Hakkari'de BDP'linin eline CHP bayrağını tutturup Türk bayrağını tutturamayanlar var 12 Haziran onlara da hesap sorma günü olacaktır

MAĞDURLARIN SESİ: Dünyanın bütün yoksullarının, mazlumlarının, mağdurlarının İstanbul'a baktıklarını biliyorum Sorumluluğumuzun idrakindeyiz Dünyanın bizden ses beklediğinin, uzanacak eli beklediğinin imdat beklediğinin farkındayız Mağdurların sesi olmaya çalışıyoruz

DİKTATÖRLER EZMESİN

YENİ ANAYASA: 12 Haziran seçimleri sonrası en büyük projemiz yeni bir tüzük 3 Kasım 2002'de bu halk müziği 'yeter laf de karar da milletindir' dedi Yönetime el koydu Uyarı edin millet el koydu O günden itibaren sizin desteğinizle sizin kararınızla hayır dualarınızla demokrasiyi güçlendirdik Lakin yetmiyor Derhal ileri demokrasi diyoruz Daha kuvvetli olmamız lüzumlu Daha güçlenmemiz gerekli İstanbul'un sandıklarının gümbür gümbür patlattığı bir 12 Haziran istiyoruz

Biz, istikrarlı, kesin olacağız ve göreceksiniz 12 Haziran'da da Allah'ın izniyle başarı yine bizim olacak

KATILIMCI DEMOKRASİ: Ne istiyoruz biliyor musunuz? Sivil katılımcı özgürlükçü bir anayasa istiyoruz Bize bu yakışır Bize bu yaraşır Ve bunun için de biz büyük ölçüde hazırız Bütün STK'lar buna katılacaklar Buna eminim Ama 367'nin üzerinde milletvekili ile eğer iktidara gelirsek millet bu görevi bize vermiş olacak fakat o zaman biz bu hazırlıklarımız parlamentoya çağrımızı yapacağız Gelin beraber çalışalım Çalışmadılar Biliyorsunuz 26 maddelik pakette bizimle çalışmadılar MHP kabul etmedi, CHP 'kahve içmeye gelinsiz' dedi BDP zaten 23 kişiyi delege gönderiyor Kim var? Yalnızca AK Parti var Çünkü biz milletin verdiği görevin idrakindeyiz

CHP'NİN 1 MİLYONSA BİZİMKİ 10 MİLYON: Dün burada sayın Kılıçdaroğlu bu alanda 1 milyon insanın toplandığını söylemiş Eğer Sayın kemal Kılıçdaroğlu böyle bir hesap uzmanı ise yandık

Bakınız bu ada tüm güvenlik tek tek sayım yapıyor Bu nasıl bir hesap uzmanı anlamıyorum Ne dek şişirirse şişirsin 100 bin İzmir'de bizim miting, Kılıçdaroğlu mitinginin 3 katı Yüreği varsa istediği televizyona çekilmiş resimleri tabi yana koysunlar Bizim resimlerle o resimlerde hangisi katılım daha artı ortaya çıkar Böyle diyorsa seslenmek fakat bizim bugünkü mitingimizde 10 milyon var Tüm resimlere baktım Sahneyi almış değişik tarafa kurdurmuş Böylece direktifler vermiş, alanı küçültmüş Sayın Devlet Bahçeli bu alanın 4'te birinde yaptı Niye mukayese ediyorsun demeyin Anlatmamız lazım

netten seçme parça *

858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt