Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AKP Kongresinde Pankart Şoku: 'Anama Küfür Eden Başkan İstemiyorum'

AKP Kongresinde Pankart Şoku: 'Anama Küfür Eden Başkan İstemiyorum'
0
95

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-30b34124af384daaf53e9f8207a6e605874fa0d8.jpg

AKP Ordu 7. Olağan Kongresi'nde, mahallî gazeteci Osman Şahin, elinde "Anama-karıma küfür eden belediye lideri istemiyorum" yazan pankartla kürsüye çıktı.

Osman Şahin, Vilayet Başkanı Halit Tomakin konuşma yaparken izleyiciler ortasından geçerek kürsüye çıktı. 

Elinde “Anama-karıma küfür eden belediye lideri istemiyorum. Mahallî basın demokrasinin temel direğidir” yazan bir pankartı Tomakin’in gerisinde açan Şahin, partililer tarafından kürsüden indirildi. 

Akabinde da polisler tarafından gözaltına alındı.

O anların imajları

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine nazaran, polis merkezinde sözü alınan gazeteci Osman Şahin, cumhuriyet savcısının talimatıyla hür bırakıldı. Osman Şahin, Gürgentepe ilçesinin AKP’li Belediye Lideri emekli imam Yaşar Şahin’in kendisine küfür ettiğini söyledi. Yaptığı bir haberden ötürü Lider Şahin’in kendisini aradığını ve telefondan annesine ve eşine küfür edip tehdit ettiğini belirten Osman Şahin, şunları söyledi:

"Bu olaydan ötürü kendisini şikayet ettim. Belge üzerinden yapılan yargılama sonucunda lidere hakaret ve tehdit cürümlerinden farklı ayrı para cezası verilip ertelendi. Bu kişi belediye lideri olarak görmek istemiyorum. CİMER’e Cumhurbaşkanına şikayet ettim. Fakat kimse ilgilenmedi. Sesimi duyurmak için bu aksiyonu yaptım. 41 yıllık gazeteciyim. Daima basın kartım var. Bu türlü bir belediye lideri hem partiye hem de Gürgentepe’ye ziyan veriyor."

"Cumhurbaşkanımıza seni şikayet ettirtme"

Bu olayın akabinde Vilayet Lideri Halit Tomakin bir müddet daha konuşmasına devam etti. 

Bu sırada Divan Kurulu’nda vazifeli bir yetkili, “Sayın Liderim, istirham ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza seni şikayet ettirtme beni. Tamam. Daha bir çok konuşmacımız var. İstirham ediyorum, çabucak özetleyecek yeteneğe sahipsiniz. Size 30 saniye veriyorum. Haydi bakalım, 30 saniye. Müddetiniz başlamıştır” diyerek konuşmasını bitirmesini istedi.