Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AKP’li Mehmet Özhaseki Aktardı: ‘Mustafa Ceceli Aradı, Kabe’de Tavaf Yaptırmıyorlarmış’

AKP’li Mehmet Özhaseki Aktardı: ‘Mustafa Ceceli Aradı, Kabe’de Tavaf Yaptırmıyorlarmış’
0
113

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

AKP’nin Mahallî İdarelerinden Sorumlu Genel Lider Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada, müzikçi Mustafa Ceceli ile ortalarında geçen bir konuşmayı aktardı.

‘Tüm dünyadan beşerler elime sarılıyor’

Mehmet Özhaseki, geçenlerde kendisini Mustafa Ceceli’nin aradığını ve şunları söylediğini kaydetti;

“Beni bir süre evvel Kabe'den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki; 'Mehmet Abi ben Hac'dayım ancak tavaf edemiyorum. Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe'yi mi bastı, niçin tavaf edemiyorsun? 'Hayır abi değil...Önümde bir Türk Bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu'dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular evvel geliyorlar Kabe'de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe'ye çeviriyorlar benim elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar.”

Mehmet Özhaseki’nin açıklamaları şu formda;

Mehmet Özhaseki'nin açıklamalarına toplumsal medyadaki kimi yansılar;

858,510Konular
982,892Mesajlar
30,666Kullanıcılar
masteryi33Son üye
Üst Alt