Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AKP'li Veysel Eroğlu: 'Bizden Önce İnsanlar Akaryakıt Bulamıyordu'

AKP'li Veysel Eroğlu: 'Bizden Önce İnsanlar Akaryakıt Bulamıyordu'
0
94

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

AKP'li eski bakan Veysel Eroğlu, kendi iktidarlarından evvel insanların akaryakıt bulamadığını söyledi:

'Akaryakıt istasyonlarının önünde uzun uzun kuyruklar vardı. Ve bu kuyruklar uzaydan bile görülebiliyordu.' 

Eroğlu, AKP'nin Afyonkarahisar Vilayet Başkanlığı'nda düzenlenen Genişletilmiş Vilayet İstişare Meclisi toplantısına katıldı.

????

Eroğlu, AKP iktidarından evvelki periyotta insanların akaryakıt bulamadığını söyledi:

“2002 yılından evvel Türkiye'nin hali neydi bir hatırlayın. Ben buradan gençlere seslenmek istiyorum; Basın mensuplarımız vasıtasıyla da tüm gençlerin bu mevzuyu bilmelerini istiyorum. O vakit IMF diye bir teşkilat vardı. Türkiye'yi o yönetim ediyordu. Başbakanlar onların önünde el pençe divan duruyordu. Ben bütün bürokrasiyi çok yeterli bilen bir şahısım. Sonuçta talimat verirlerdi. ‘Şu kanun çıkacak’ diye. Zira borç alan buyruk alır. 23,5 milyar dolar borç, bankalar İflas etmiş milyarlarca lira borcu bırakıp gitmişler. Bütün kurumların borçları bize kaldı. Biz iktidarı bu türlü bir devirde ele aldık. 

O periyotta önemli bir ekonomik kriz vardı ve bu kriz hasebiyle beşerler akaryakıt bulamıyordu. Akaryakıt istasyonlarının önünde uzun uzun kuyruklar vardı. Ve bu kuyruklar uzaydan bile görülebiliyordu. Biz İstanbul'dan gelirken kayınpederim ile birlikte yolda kaldık ve bir iş makinesinin sahibinden rica ederek akaryakıt aldık. Yoksa bulmak mümkün değildi, zira kriz vardı” 

858,464Konular
981,134Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt