Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AKP'nin Ankara adayı Melih Gökçek

AKP'nin Ankara adayı Melih Gökçek
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
AKP'nin Ankara adayı Melih Gökçek 1549061255 1549061255 akpninankaraadayimelihgokcek5c54cc8bc2ad8akpninankaraadayimelihgokcek5c54cc8bc2ad8 http:staticguncelnetarchive8025mnadPv5EorL Asım Güzelbey, Melih Gökçek ve Ahmet Küçükler, (soldan sağa) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP'nin belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıdan daha sonra objektiflere poz verdi AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, mevcut başkan Melih Gökçek oldu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart yerel seçimlerinde Ankara'da Melih Gökçek, Gaziantep'te Asım Güzelbey ve Erzurum'da Ahmet Küçükler'in bitmiş partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı AK Parti'nin Ankara, Erzurum ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile Ankara'nın bazı ilçelerinin belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla parti genel merkezinde merasim düzenlendi Törende konuşan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Melih Gökçek'in, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Ahmet Küçükler'in ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına da Asım Güzelbey'in tekrar namzet gösterildiğini açıkladı ANKARA'NIN BAZI İLÇELERİ DE AÇIKLANDI Erdoğan, Ankara'nın bazı ilçelerinde de adayları açıkladı Akyurt'ta Gültekin Ayantaş, Altındağ'da Veysel Tiryaki, Kazan'da Lokman Ertürk, Keçiören'de Turgut Altınok, Yenimahalle'de Ahmet Duyar, Çamlıdere'de Hazım Canercan, Güdül'de Hüseyin Erdoğan ve Pursaklar'da Selçuk Çetin her tarafta namzet gösterildi AKP'de ilgiyle beklenen bu gelişme sonucunda, Ankara'da 3 dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek, seçimi kazanması halinde bir rekora da imza atacak GÖKÇEK: ADAYLIĞIMDAN HİÇBİR ZAMAN ÜZÜNTÜ DUYMADIM Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, Erdoğan’a teşekkür ederek, İnanıyorum ki inşallah partimize değer bir çalışma yapıp geçen seçimlerden fazla daha iyi bir neticeye ulaşacağız Bundan hiç kuşkum değil İnşallah birlikte bunu göreceğizdedi Gökçek, medyanın söylemlerini geride bıraktığını belirterek şöyle konuştu: İnşallah olanca gücümle Ak Partimizin Ankara'da başarı kazanması için gayret edeceğim ve inanıyorum ki geçen seçimlerden fazla daha iyi bir sonuç alacağız Lokal idare uğraş ortamına şu andan itibaren kendimi girmiş kabul ediyorum İnşallah neticesi de şanslı olur Ben bir şey söylemiştim 'Üzülen yalnızca CHP olacak' demiştim Böylece zannediyorum haklı çıktım İnşallah Ankara'da Ak Partimizin zaferiyle 30 Mart sabahı birlikte olacağız Gökçek, bir soru üzerine hedefinin muhakkak geçen seferki hedefi geçmek olduğunu açıklama ederek bunu başaracağına inandığını belirtti Adaylığının geç açıklandığını anımsatan bir gazeteciye Gökçek, İster inanın ister inanmayın, benim aday olacağım duygusu daima içimde mevcuttu Hiçbir vakit da endişe duymadımdiye cevap verdi Gökçek, adaylığının niçin bu dek uzun sürdüğü sorusu üstüne de O konulara girmeyelim O benim konum değildiye yanıtladı  

858,487Konular
981,500Mesajlar
29,642Kullanıcılar
aauyaSon üye
Üst Alt