Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akrep burcu 2009 Şubat ayı Yorumu

Akrep burcu 2009 Şubat ayı Yorumu
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Akrep burcu Şubat ayı Yorumu şubat ayı burcu hangisi akrep şubat ayı akrep 20 20 mart tarihleri aralarında olan burç hangisidir burcu Aşk ve İlişkiler Sevgili Akrepler Şubat ayındaki gelişmelere şöyle bir yoğunlaştığımda, sadece aşk anlamında değil, ruhsal açıdan da önemli detaylarla karşılaştım Gözardı edemeyeceğim bu enerjileri sizinle paylaşmak istedim Emrindeki bu enerjileri, günlük yorumlarınızda zamanı geldiğinde bütünün parçaları olarak tek tek eğileceğim Hemen ise bu enerjilerin birleşmiş anlamı üzerinde duracağız Ilk Önce ele alacağım enerjiniz Güneş gezegeninin 20 Ocak tarihinde başlayan ve 18 Şubata dek devam edecek Kova burcu etkisinden açılmak istiyorum Güneş kişisel gücümüz, odaklandığımız konular ve becerikli ifademizin göstergesi olarak astrolojik açıdan son derece önemlidir Güneşin tüm seyirleri sizin o ay içinde hangi konularda kendinizi açıklama etmeniz ya da edeceğinizin işaretidir Zodyakta 20 Ocak tarihinden beri Kovada ilerlemekte olan Güneş siz Akreplerin ilk önce eviniz sınırları içindeki yani özel mit alanınızdaki gelişmelerin işaretçisi olarak tartı taşıyor Bu tarihler arasında sizi bağlayan sorumluluklarla sizin istekleriniz aralarında meydana gelen karmaşayı atlatmak gerekiyor Hangisi kayda değer hayatınızı dilediğiniz biçimde özgürce yaşamak mı, yoksa toplumun, ailenizin sizden beklentilerini gerçekleştirmek mi? bu soru tüm millet için hayatın bir döneminde defalarca manâlı olmuştur Kova burcu etkinliği bir Akrep için çoğu vakit zorluk anlamına gelebilir Bunun nedeni, ne yapması gerektiğini bilemez oluşundandır Bulunduğunuz bölge ve birlikte yaşadığınız halk müziği kimi zaman sizin için öylesine yabancıdırlar ki, aynı havayı nasıl soluduğunuzu bile düşünebilirsiniz Fakat kökenler, toplumun kuralları, dayatmaları ve böyle yaşamalısın diyen sesi öylesine baskındır ki, size kendi gerçeğinizi yaratmak için fırsat bile tanımayabilirler Siz bir yandan bu koşullanmalarla çaba etmeye çalışırken, diğer yanlamasına bu benim hayatım haykırışları içinde kendi gerçeğinizi yaratmaya çalışabilirsiniz Hür olmak arzunuz öylesine ön plandadır ama, kimi süre bu isyana ve sizi zorlayan insanlara aleyhinde sert tepkiler göstermenize neden olabilir Burada yapılması gereken bağlı oysa yeni bir düzenlemede bulunarak, kimseyle çatışmadan bu plan çerçevesinde yeni bir yaşama adım atmaktır Peki bunu yapabilir misiniz? Bunu ne değin istediğinize bağlıdır Bu enerji devam ederken, ilişki evinizin yöneticisi olan Venüs gezegeninin Koç burcunda 3 Şubat tarihinde başlayan seyri ilişki konusunda öncelikle kafanızın girift olduğunun göstergesidir Çünkü ilişki yaşama tarzınız, ahenk ve paylaşım duygunuzda çabucak sonuç alma isteği, ben merkezci davranışlar öylesine öndedir fakat, karşınıza çıkan kişiyi tanımak yerine bir an önce sizi rahatlatmasını, geçmişe bir sünger çekmenizi sağlamasını bekleyebilirsiniz Lakin adım atacağınız ilişkide bütün bir tatmin sizin için muhtemel müdür Başlıca bir Akrep için bu sorunun cevabı oldukça zordur Çünkü bu enerji aşağıda birlikte olduğunuz kişiyi öylesine çözümleme edersiniz fakat, bu analizden başarıyla geçebilecek birey sayısı fazla azdır Yani karşınıza birisi çıksa veya ilişkiniz devam ediyor olsa bile, sizin birlikte olduğunuz kişiyi beğenme ve değerleme biçiminize tarafından, böyle bir insanın dünya koşullarında bulunması az kalsın imkansızdır İşte bütün bu noktada benim tavsiyem özellikle daha anlayışlı olmaya çalışmanız veya ilişkinizdeki sorunları ele alırken kıstaslarınızı baştan gözden geçirmenizdir Çünkü böyle bir bakış açısı yaşadığınız ilişkinin lezzetine varmanız oldukça zordur Kaldı ancak Venüs Koç burcunda devamlılık olgusunu ortadan kaldırıcı bir yansımadır İşin acayip tarafı bir yandan aşık olmak isterken ya da ilişkinizi devam etmek isterken, öteki yandan bu denli ince eleyip sık dokuma hatta bencilce davranma fazla güzel olmasa gerek 18 Şubat20 Mart tarihleri aralarında etkili olacak bir başka enerjiniz ise, Kova burcundaki seyri sona eren ve Balık burcunda ilerlemeye başlayan Güneşin etkisidir Bu enerji şu asıl kadar anlattıklarımızdan çok daha farklıdır Bu da gösteriyor ama, Şubat ayında çelişkili bir ruh hali dominant olabilir Doğrusu ben de yorumlarken gayet zorlanıyorum ve sizlere bunları öylesine yavaş yazıyorum fakat, yanlış ya da beceriksiz bir cümle kurmayayım diye Güneş Balık burcu seyri direkt olarak aşk evinizde oluşacağı için, aşk konusunda daha yumuşak bir tesir olarak dikkat çekiyor En azından burcunuzla uyumlu bir görünüş yapmakta Ama şunu da belirteyim oysa, ilişkilerde güneşin etkisi genellikle kişisel hareket etmeyi muhabere ettiği için, özel ilişkilerde böylece hassaslık vermez Halk astrolojik manada defalarca güneş burçlarıyla karşısındaki insanı değerlendirirler Oysaki bir beraberlikte Ay, yükselen, Venüs ve Mars enerjilerinizin birbiriyle teması önemlidir Güneş bu tanımlamada sadece partnerinizin kimlik özelliğini dikkat çekici eder Yalnızca bununla aşk yaşanabilinir mi? bağlı fakat hayır Bu önemli bilgiden sonradan gelelim Güneşin Balık seyrine Bu tarihler arasında aşk konusunda hayallerin, ritüellerin, fantezilerin, dar ve yasaklılığın önemi ön plandadır Yani karşınızdaki kişiyi gerçekçi bir şekilde tahlil etmek yerine onu, istediğiniz şekilde görebilme arzunuz daha yoğundur Onu kimi vakit öylesine mitleştirirsiniz ancak, sözde o dünyalı gibi değildir veya o kadar biri olmasını arzularsınız Sadakât sizin isteğinize kalmış bir şeydir Eğer partnerinizle paylaştıklarınız sizi aslında hoşnutluk ediyorsa o süre aşkın süresi gitgide uzayabilir Ele geçirilemeyen ya da bir araya gelmenin imkansız olduğu kişiler dikkatinizi çekebilir İlişkinizde de benzer dürtülere sahipsinizdir Bu tarihlerde aşk konusunda en önemli ihtiyacınız, sizi gerçek dünyanın keşmekeşinden uzaklaştıracak ve size öbür dünyaların kapılarını açabilecek bir kişiyle olmaktır Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Venüs Balık burcu seyri de sizde böylesi bir etki yaratmıştı Aşık olma dürtüsü vermişti Acilen ise bu dürtü ifade olarak oluşmaya başladı Ben bu enerji aşağı açık konuşmak gerekirse şayet bana kızacaksınız ama yeni tanışacağınız ya da sürdürdüğünüz ilişkinizde realist ve dürüst davranmanızı öneriyorum Yani kendinizi olduğunuz gibi ifade etmenizi Bu Nedenle ayrıca kendinizi hem de onu gereksiz yere kandırmamış olursunuz Bunu kötü niyetli yapacağınızı söylemiyorum Yalnızca bu enerjinin sizi etkisi altına alarak gerçeklerden uzaklaştırmasına müsade vermemenizi nasihat ediyorum Aşkta tercih gerçekleştirmek tabi ki baskı, bir anda sizi içine çeken bir duygu Fakat kayda değer olan karşınızdaki kişinin ne dek dürüst olduğu ve sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz O süre gelin bu süreçte ayrıca kendinizi gözden geçirin ayrıca de tamamiyle ne istiyorsunuz bunun tespitini yapın Bu Nedenle daha hoş bir dönem geçirmiş olursunuz Iş ve Kariyer Mesleki konularda Şubat ayına odaklandığımızda ilk ele alacağımız enerji, kariyer evinizin yöneticisi olan Güneş gezegeninin Kova burcu seyridir 20 Ocak18 Şubat tarihleri arasında devam edecek bu seyir gerçekten şöyle bir bakarsak serbest ihtiyacının gayet önemli bir göstergesidir Yani birey kariyer anlamında kendi seçimlerini yapmak ve yolunu çizmek, toplum içindeki koymak için bir güdü hissetmektedir Şu anki konumu ne olursa olsun, ister çalışan ister evinde oturan ya da çalışmaya karar vermiş bir kişi olsun farketmez kendini kullanmak diğerleriyle ilişki belirlemek ihtiyacı yoğundur Ama işin ilginç tarafı, bu serbest ihtiyacına rağmen kişinin kendi içindeki korkuları, saplantıları veya ailevi nedenleri, işindeki sorunları bu özgürleşmenin önünde bir barikat oluşturur İşte bu tarihler aralarında iş hayatınız ve toplumsal aktivite içinde kimliğinizi tam anlamıyla sergileyememenizin nedeni bu bireysel barikatlardır Ilk Olarak bu süreç içinde doğru kararlar alabilmek, yeni bir istikamet atamak için siz Akreplerin yapması gereken en önemli şey veya dikkat etmeniz gereken ön manâlı nokta kendi hayatınızın kararlarınızı hiçbir neden, baskı veya kişiler sebebiyle ertelememenizdir Eğer siz işinizde sorunlar yaşıyorsanız ve bu sorunları aşamıyorsanız verimli bir şekilde çalışmanız muhtemel değildir Patronunuzun baskına boyun eğmek, iş bulamak kaygısıyla tedirgin bir ortamda amaçlamak zorunda kalmak, hiç istemediğiniz halde bugüne dek oluşturduğunuz data ve tecrübelerinizin haricinde bir ödev almak bağlı ancak kuvvet ve kontrolünü elinde tutmaktan hoşlanan bir Akrep için oldukça zordur Ama ülkenizin içinde bulunduğu, çalıştığınız şirketin sektördeki yeri veya tüm dış etkenler üzerinizde egemen olduğu için, ben artık şunu yapacağım çağrıda bulunmak de suya yazılan yazıya aynı Yani yazarsınız lakin izi kalmaz İşte bu tarihlerde kendinizi kuvvetli bir şekilde açıklama edemediğinizi hissettiğinizde bunun için kendinize doldurmak, başarısız olduğunuzu düşünerek gerilim altına girmek gibi durumlardan uzak durunuz Yapılması gereken şu lahza için, ortamın akışkanlığında kimlik duygunuzu ve kendinize olan güveninizi yitirmeden ayakta durmaya çalışmaktır Ara Sıra yaşam bir noktaya sıkıştırır ama insanı ve seçenekleri en aza indirir Ya o der, ya bu Gerçekten ikisi de size uymuyordur lakin doğal olarak hemen elinizde olanın hiç yoktan iyi olduğunu, güvenli olduğunu düşünerek sürdürürsünüz İşte bu tarihler aralarında kendinizi tam olarak açıklama edememenizin nedenleri neredeyse budur Gelelim bir başka enerjinin tekrar iş yaşamınızla ilgili alandaki yansımasına Güneş gezegeninin özgürlük ihtiyacınızı büyüten, ama buna rağmen elinizi kolunuzu bağlayan koşullar nedeniyle geriliminizi körükleyicisi devam ederken 14 Şubat tarihine dek iletişim evinizde devam eden Merkür Oğlak burcu seyri gösteriyor ama, iş yaşamınızla ilgili konularda önemli ve disiplinli bir şekilde düşünmektesiniz Bu iyiye işaret Çünkü bu enerji düzenleme ve pratik hareket edebilmeniz konusunda size yardımcıdır Fakat yavaşlatıcı bir yanı da vardır Hani hemen şimdi özgürlükten bahsetmiştik Bu durumda Merkür size, geleneksel kurallar çerçevesinde hareket et, toplumun istekleri senin beklentinden daha önemlidir der Doğal olarak bu sesi duymazlıktan gelmeniz zordur Bu Nedenle AralıkOcak dönemindeki konular bitmiş önünüze gelir veya o zamanki durumlara aynı şeyler yaşanır Yani Merkürün Oğlak burcu seyri içinde bulunduğunuz şartlar çerçevesinde hareket etmenizi söyler Bu enerjinin zihinsel manada ciddileştirici etkisi sürerken, alıştırma evinizde transitini sürdürecek olan Venüs gezegeninin Koç burcu seyri, Mars idaresinde olduğu için ve Mars sizin ikinci yöneticiniz olduğundan açık konuşmak gerekirse birazcık daha olumlu gözüküyor Olumlu derken çalışma hayatınızla ilgili konularda özenli olmayacaksınız anlamında söylemiyorum Bilakis ilişkilerinizde saldırgan tutum göstermemeniz, birlikte mesai yaptığınız insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız, liderlik gücünüzü zorlama arabulucu olarak kullanmamanız gerekiyor Fakat benim burada sözünü ettiğim olumlu şart, son söylediğimle oldukça örtüşüyor Önderlik gücünüz Evet alıştırma hayatınızla alakalı konularda öne dinmek, rekabette öncü gücünüzü ortaya ayarlamak, girişimde bulunarak sonuca ulaşmak açısından bu enerji gayet faydalı Alt bunu da dozunda uygulamak gerekiyor Bu enerji diğer ne işe yarayabilir Şöyle düşünelim Güneş Kova burcu seyri neyi gösteriyordu Bağımsızlık ihtiyacınızı Yani mesleki konularda kendinizi tasvir etmek isteğinizi Bunu başarabilmek kolay mıydı bir takım dış ve ruhsal nedenlerle bu kuvvet olacağa benziyordu Bunu birincil paragrafta ele almıştım Bu durumda ne yerine getirmek gerekiyordu İçinde bulunduğunuz durumun farkında olarak zinde durmaya kastetmek Merkür seyri ne gösteriyordu Ciddi ve sorumluluk bilinci içinde düşünmeniz gerektiğini ve çevrenizle olan iletişiminizde özellikle otorite konumunda yer alan kişilerle iyi geçinmeniz gerektiğini, bazı eski konuların yeniden gündeme gelerek karara bağlama dönemi olduğunu Venüs Koç burcu seyri neyi ifade ediyor Meslek hayatınızla ilgili konularda hırslı olduğunuzu, hayatın güzelliklerine sahip olma dürtünüzü ve tutkularınızın yoğun olduğunu Bu gücü nasıl kullanmalıydık Kararlılığınızdan vazgeçmeden amaçlarınıza yerinde kişilerle temas kurarak İşte bu son paragraf iş hayatınızla ilgili Şubat ayının bir özeti olarak umarım yararlı olur Parasal Durumunuz Şubat ayına şöyle bir odaklandığımızda görüyoruz ancak, iş hayatınızla ilgili konularda nasıl hür kararlar elde etmek istiyorsanız mali mevzularda da benzer şekilde değişimden yanasınız Yani bir lahza önce belirsizlikler çözüme kavuşsun ve ben alacağımı vereceğimi bilip ona kadar bir sistem ve bütçe düzenleyeyim Bu zihin Jüpiterin Kova burcunda ilerlemeye başlamasıyla sizler açısından daha da yoğunlaşmış durumda Çünkü teminat evinizden geçmekte olan Jüpiter doğal olarak fiziksel ve manevi değerlerin önemini ve yeni bir armoni kurmak isteğinizin de altını çiziyor Şubat ayı süresince geri hareketi biten Merkür öncelikle elde etmek üzere, yöneticiniz Mars ve ardındaki Güneş, Jüpiterle kavuşum derecesine girerek bu alanda hüküm sürecekler Bu da gösteriyor ama, para konusunda kısıtlanmaya ya da kısıtlı bir bütçe içinde hareket etmeye pek tahammülünüz olmayabilir Hür olmanızı ve bu sayede radikal kararlar almanızı sağlayacak, acayip ve değişik yolları deneyerek para kazanmak dürtünüz çoğalabilir Kimileriniz için bu şart 14 Şubat tarihine dek iş yaşamınızda yapılan yeni değişimlerin yürürlüğe girmesi sonucu maaşınızın artışı anlamına gelebilir veya hala görüşmeler devam ediyordur Bunlar iyice 14 Şubat sonrası fakat yeniliklerde bulunmanızı sağlayabilir Yani bilirsiniz fakat şu dek para elime geçecek Bazılarınız için yakınlarınız, aile büyüklerinizle bir araya gelerek yapacağınız bütçe düzenlemesidir Cümbür Cemaat payına düşeni belirlemiş olur Bir başka olanak, arkadaşlarınızla konut ortamında sürdüreceğiniz bir işten elde edilen geliri gösterebilir 14 Şubata kadar bağlantılar kurarsınız Ardından da işinizi yürürlüğe koyarak para kazanmaya başlarsınız Bazılarınız için ilginç buluşlar aracılığıyla elde edilen parayı gösterebilir Kimileriniz için işe girme ve bu şart sebebiyle doğal olarak elinize geçecek para için beklemeyi gerektirebilir Fakat şu var ancak, maddi konularda ayın ortalarına kadar girişimde yeralma, ortalarından sonradan da yeni düzenlemeler yapılması mümkündür Lakin bunlar fazla olumlu mudur? Açıkçası pek yeterli gözükmediğini söyleyebiliriz Yani bir şeyler değişir değişmesine fakat bunlar eviniz, geleceğiniz adına umduğunuz değin artı olmayabilir id Artı Enerjili Günler : 67141516192021242526 Güçsüz Enerjili Günler : 23892223 Aşkta En Uğurlu Günler :242526 Yeniay :141516 (Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir Sizin için yeniay anlamı taşır Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır) Dolunay :23 (Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır Güçsüz enerjidir bedenen kendinizi çelimsiz hissedebilirsiniz) Mutlu ve başarılı bir Şubat ayı geçirmeniz dileğimle, iremSU Mynet Yıldızbilim Danışmanı  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt