Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız

Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Akşam Arkadaşta Ders Çalışacağız Babacım ben bu akşam arkadaşımda kalacamYarın önemli bir sınavımız var birlikte çalışacaz Yemezler kızım hadi naş! Nası yani? Sen böyle bir sınav akşamının mahsulüsün!bize sökmez!!! Anne bu akşam arkadaşımdayım ben ders çalışacaz!!! Niye? tek çalışamıyor musun sen? Lakin anneee!!!! Aması maması değil!!!Vakti zamanında bizim de üzerimizde eksik ders çalışmadılarŞimdi düştüğüm duruma bakSeni kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!! Baba ben bu akşam ders hedeflemek için arkadaşımdayımOkey? Okey de okeyi unutmaTemiz bi çalışma olsunBaşımıza iş açma!! Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben Ne hikmeti lan?ipnemi oldun sen yavşakerkek erkeğe ders mi çalışılırmışkırarım bacaklarını!dürzüüüüü!!! Of baba,offf baba!!! Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz!Meral,Aysun,Seda da gelecek!! Tabi Osman,ahmet ,mehmet,hüseyinde gelirtopluca çalışırsınız!! Ne ilgisi var anne ya?çok kayda değer bi sınavımız var yarın!! Grup olarak çalışıp,pratik yapacaksınız yaniBaba na söylemeden git odana zıbar!!Akşam akşam günaha sokma adamı!!! Abiii biz bu akşam Aylinlerde ders çalışacazBizim sınıfta var ya hani,sarışın olan!! Fazla acayip Aylin le bugün bizde Tolgaların evde çalışacaz Tesadüfün de böylesi!!! !!!!!? Almıyayyım ayağımın altına defooll!!!  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt