akşam keyfinde Özgün ve Gönül yazan var özgün ve sevgilisi işte Benzersiz ve Gönül Yazan!lı akşam keyfi İnsan hissettiği yaşta olurmuş ya işte aşk kadını Gönül Hanım ‘AŞK İSTİYORUM!’ 1548640371 1548640371 aksamkeyfindeozgunvegonulyazarvar5c4e607950326aksamkeyfindeozgunvegonulyazarvar5c4e607950326 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaskkk%284%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AKŞAM KEYFİ’NE MISAFIR OLAN GÖNÜL YAZAR, KENDİNE KADAR BİR AŞK ARADIĞINI DUYURDU Dünden bugüne tam 6 kişi ile evlenen Gönül Yazan, yedinci kocasını istediğini söyledi Yazan, ‘Aşk istiyorum Ömrümü beraber geçirebileceğim, ölene kadar el ele, göz göze olabileceğim biri olmalı En önemlisi de benden 8 yaş küçük olmalı! E ben genç gösteriyorum, yanımda yaşlı durmasını istemem!’ diyerek espri yaptı Önceki eşlerinden ayrılık sebeplerini özetle anlatan Gönül Yazan, ‘En ilginci de bir tanesinde kaynanam istememişti Londra’dan aramıştı kocamı, ‘Geldiğimde sizi boşanmış göreceğim!’ demişti Gerekçesi de sahne sanatçısından gelin olmazmış! E biz de boşandık!’ dedi