Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akşam Lisesi Nedir

Akşam Lisesi Nedir
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Akşam Lisesi Ne Demek

Akşam Lisesi Anlamı

Akşam Lisesi: Liseyi hic okumamış veya terk etmek durumunda kalmış kişiler tarafından liseyi dışarıdan bitirme sistemidir

Akşam lisesine kayıt icin; İlkoğretim mezunu olmak, TC vatandaşı olmak ve askerlikle ilişkisi bulunmamak yeterlidir Bu şartları taşıyan herkes akşam lisesine kayıt yaptırabilir

alıntı

Similar threads

Akşam lisesi sınıfta kalma var mı? Akşam Lisesi sınıfta kalma var mı? Akşam liselerinde çeşitli sebeplerden dolayı sınıfta kalabilirsiniz. Raporsuz devamsızlıktan, Disiplin suçu işlemekten, derslerden başarısız olmaktan dolayı sınıfta kalma söz konusu olabilir. Özel Akşam Liseleri Kapanıyor mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Acık Oğretim Lisesi acık lise kayıt nasıl yapılır ACIK OĞRETİM LİSESİNE YENİ KAYIT NASIL YAPILIR? Aşağıdaki şartları taşıyan vatandaşlarımız, Acık Oğretim Lisesine yeni kayıt yaptırabilirler Acık Oğretim Lisesi yeni kayıt işlemleri tum genel liseler ve Milli Eğitim Mudurluklerince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Akşam Lisesi Aranan Şartlar Akşam Lisesi Şartları Nelerdir Akşam Lisesi şartları bu okullara kayıt ve kabulde oğrencilerin ilkoğretim okulundan mezun ve on sekiz yaşını bitirmiş veya okuma hakkını kullanarak orgun gunduz ortaoğretim kurumlarından ayrılmış olma şartları aranır Gunluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Açık Öğretim Lisesi acık lise kayıt nasıl yapılır AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNE YENİ KAYIT NASIL YAPILIR? Aşağıdaki şartları taşıyan vatandaşlarımız, Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptırabilirler Açık Öğretim Lisesi yeni tescil işlemleri bütün genel liseler ve Milli Eğitim Müdürlüklerince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
2019 Açık Lise II Dönem Yeni Tescil İşlemleri,Açık Lise II Dönem Yeni Kayıt İşlemleri 2019 Açık Öğretim Lisesi 2010 2019 Eğitim Öğretim yılı II dönem Yeni Tescil işlemleri yarın başlıyor Arşiv 21 Şubat tarihinde başlayıp 4 Mart 2019'e değin devam edecek 2019 Alıştırma takviminde 2010 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt