Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Şarkı Sozu

Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Şarkı Sozu
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Şarkısının Sozleri

Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine

Akşam oldu huzunlendim ben yine
Hasret kaldım gozlerinin rengine
Gel mehtabım gel sevgilim gel yine
Hasret kaldım gozlerinin rengine

Similar threads

İzel akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine şarkısı İzel 2019 Jazz nağme albumu Akşam Oldu Huzunlendim ben Yine Şarkı Sozu Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Akşam oldu huzunlendim ben yine Hasret kaldım, gozlerinin rengine ahh Hasret kaldım gozlerinin rengine Gel mehtabım, gel sevgilim gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
imagesgrup84aksamolduhuzunlendim5adaea3b210a6 Akşam oldu huzunlendim ben yine Akşam oldu huzunlendim ben yine Hasret kaldım gozlerinin rengine Hasret kaldım gozlerinin rengine Gel mehtabım gel sevgilim Gel Gel mehtabım gel sevgilim Gel Hasret kaldım gozlerinin rengine Hasret kaldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
bu akşam huzunlendim yine kaderim kader değilki gulmek neyime geceler sabahı kovaladı yine neye elimi atsam kurudu kırıldı yine benim bu dunyada ne işim var diye duşunmekden yine saclarıma aklar duşdu yine ne anam ne banam kaldı gerceğimde duşumde bu akşam huzunlendim yine arkadaş desen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Duman Sarhoş şarkısının sozleri Duman Sarhoş sozleri Duman Sarhoş şarkısı sozu keyfim kacar, ben kacırmam elimde olsa hic takılmam yalancı dunya, kaygılanmam kederle dolsam da yıkılmam hayale daldım, hic uyanmam harcandım, harman kaldım gunduz soldum, akşam actım haydi babam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkısı, mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkı sozu, Son gunlerde dillere dolaşan bir şarkı Mehmet Aslan Gozlerinde Esir kaldım şarkısı, işte gozlerinde esir kaldım şarkısının sozleri mehmet aslan gozlerinde esir kaldım Gozlerinde esir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt