Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akşam Sefası (6 Kişilik)

Akşam Sefası (6 Kişilik)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
400 gr Patates
500 gr Erişte
5 Arpacık Soğanı
15 Kahve Fincanı Margarin
300 ml Kırmızı Şarap
2 ÇorbaKaşığı Sirke, tuz
2 Et Suyu Tableti, karabiber
12 Demet Maydanoz
400 gr Lahana
3 Yumurta
6 Somon Fileto
1 Limon
150 gr Süt Kreması
2 Çorba Kaşığı Margarin


Yemeğin Tarifi
Patatesleri kabuklarını soymadan haşlayın Suyunu süzüp kabuklarını soyun iri iri rendeleyin Soğanları soyup uzunlamasına doğrayın 1 çorba kaşığı margarin eritip soğan, şarap ve sirkeyi ekleyin Tenceredeki karışım yarıya inene kadar pişirin Et suyu tableti ve yarım su bardağı su ekleyin Tuz ve karabiber ekleyin
Maydanozu yıkayıp yapraklarını ayıklayın Lahanayı yıkayıp ayıklayın Yaprak kısımlarında bulunan sert damarları kestikten sonra küçük küpler halinde dağrayın 2 dakika haşlayın
Fırını 250 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın Lahanayı kalan süt kreması ve maydanozla karıştırıp püre haline getirin Patatesleri, yumurta sarıları ve limon kabuğunu karıştırın Yumurta aklarını köpük halini alıncaya kadar çırpın Balığı margarinde hafifçe kavurup fırın tepsisine alın Sebzeleri üzerine yayıp 15 dakika fırında pişirin Erişteyi haşlayın Soğanlı karışımı tekrar ısıtın Balığı soğanlı karışım ve erişte eşliğinde servis yapın






 
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt