Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akşamın Olduğu Yerde Şarkı Sozu

Akşamın Olduğu Yerde Şarkı Sozu
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Akşamın Olduğu Yerde Şarkı Sozleri

Akşamın Olduğu Yerde Şarkısının Sozu

Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun
Cunku seni cok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun
Mevsimler gelip geciyor, sen guluyorsun, gelmiyorsun
Cunku seni cok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun

Similar threads

BenDeniz Olsun Şarkı Sozu BenDeniz Olsun Şarkı Sozleri BenDeniz Olsun Şarkısı BenDeniz Olsun Sozleri Nasıl yıkıyorsun inatla herşeyi Acım az mı? Yorulmaz mı? Duşunmedin beni Ayrılınca gordum acı gerceği Aşksız olmek başa donmek yordu kalbimi Beni yine sen kandırdın Aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Donulmez Akşamın Ufkundayız Şarkısının Sozleri Donulmez Akşamın Ufkundayız Sozleri Ah, donulmez akşamın ufkundayız Vakit cok gec Bu son fasıldır ey omrum Nasıl gecersen gec Bu son fasıldır ey omrum Nasıl gecersen gec Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile Avunmak istemeyiz boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Badem aşkın e hali sozleri Badem Aşkın E hali Şarkı Sozleri Hic bir şeyi senin kadar istemedim ama yetmiyor Ne kadar istesem de gozlerimdeki resmin gitmiyor Yağmurlar icime icime yağıyor icimdeki kuraklık bitmiyor Bitmez sandığım yollar aynı cıkmazda tukeniyor Cunku yoksun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Turk halk muziği şarkıları THM şarkıları listesi Turk Halk muziği eserleri A benim mor ciceğim Ab u tab ile bu şeb haneme canan geliyor Acaba şen misin kederin var mı Acık bırak pencereni ortme perdeyi bu gece Acılan bir gul gibi Acılır gonca gul yar Acmam acamam soyleyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Avni Anıl Kimdir? Kısaca Hayatı , Doğum Tarihi :23 Nisan 1928, İstanbul Vefat Tarihi : 14 Haziran 2008 İzmir Avni Anıl ; Turk sanat muziği bestecisidir Selimiyedeki Ondokuzuncu İlkokulu bitirdi, Paşakapısı Ortaokulu ve Haydarpaşa Lisesinde okudu Askerlik sonrası Polis Enstitusune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt