Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akşener, Süleyman Soylu’nun istifasını değerlendirdi! Olgun bir tavırla...

Akşener, Süleyman Soylu’nun istifasını değerlendirdi! Olgun bir tavırla...

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
Aksener%2DYildirim%2Dyayin%2Dbitse%2Dde%2Dgitsek%2Dmodundaydi%2D221616%2Ejpg

Akşener, "Sayın Süleyman Soylu'ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum. Birebir olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat'tan ve Tarım Bakanı'ndan da bekliyorum" dedi.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanması sorunluluğunun her tarafıyla kendisine ilişkin olduğu belirteren Soylu, “Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan imgeler, eksiksiz yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca deneyim, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, bu türlü imgelere yol açmamalıydı” demişti.

Toplumsal medya hesabından paylaşım yapan Soylu, “Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı vazifemden ayrılıyorum” tabirlerini kullanmıştı.

AKŞENER’DEN BİRİNCİ AÇIKLAMA

Meral Akşener, Soylu’nun istifasını kıymetlendirdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, şu sözleri kullandı:

* Yanılgıyı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir.

* Sayın Süleyman Soylu’ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum.

* Tıpkı olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat’tan ve Tarım Bakanı’ndan da bekliyorum…

Similar threads

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cuma günü alınan sokağa çıkma yasağının akabinde yaşanan izdiham tenkitleri çoğalınca misyonu bıraktığını açıklayarak istifa etti. Lakin gece yarısı Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İktidara yakın isimler Süleyman Soylu’yu gerisi gerisine övme yarışına girerken istifa kararını da eleştirdi. Fatih Tezcan “Sadece düzgün insanlarda olabilecek bir ‘duygusal yoğunluk’ ile alınan lakin Milleti de son derece üzen bir karar” diyerek kararı değerlendirirken, devamında da “En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Akşener, AKP'den ayrılan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurma çalışmalarına ait, Her iki arkadaşımızın da bir an önce parti kurmalarını temenni ediyorum. Bize geliyor anketler. O araştırmalardan, bizim partimizin oyu en son 10.6-11.1 üzere geldi. Sayın Babacan’a, kuracağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kanalı TV8'den Elazığlı depremzedeler için yardım topladığı için magazin gündemindeydi. Şubatta başlayacak olan Survivor yarışmasında Emrah'n oğlu Tayfun Erdoğan olarak belirlendi. TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından Survivor için geri sayım başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kanalı TV8'den Elazığlı depremzedeler için bir canlı yayın gerçekleştireceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam 20.00'da başlayan programda 73 milyon TL yardım toplandı. Sonrasında çıkan haberlere karşılık Acun Ilıcalı sitem dolu açıklama yaptı. Acun Ilıcalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt