elektronikci
FD Üye
Akşener, "Sayın Süleyman Soylu'ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum. Birebir olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat'tan ve Tarım Bakanı'ndan da bekliyorum" dedi.
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanması sorunluluğunun her tarafıyla kendisine ilişkin olduğu belirteren Soylu, “Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan imgeler, eksiksiz yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca deneyim, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, bu türlü imgelere yol açmamalıydı” demişti.
Toplumsal medya hesabından paylaşım yapan Soylu, “Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı vazifemden ayrılıyorum” tabirlerini kullanmıştı.
AKŞENER’DEN BİRİNCİ AÇIKLAMA
Meral Akşener, Soylu’nun istifasını kıymetlendirdi.
Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, şu sözleri kullandı:
* Yanılgıyı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir.
* Sayın Süleyman Soylu’ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum.
* Tıpkı olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat’tan ve Tarım Bakanı’ndan da bekliyorum…
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.