Aksesuarlarım Nasıl Olmalı ? aksesuar seçimi,içten aksesuar seçimi,kıyafete kadar aksesuar nasıl seçilir 48402 48402 aksesuarlarimnasilolmali5c4c6755b8ffdaksesuarlarimnasilolmali5c4c6755b8ffd 320 660 227861660320jpg48402 Aksesuarlarım Nasıl Olmalı ? 227861660320jpg48402 Aksesuarlarım Nasıl Olmalı ? Kullandığımız aksesuarın kıyafetlerimizle düzen sağlaması ve vücudumuzda daha güzel durması için taktiklere bir göz atmak gerekir diye düşünüyorum Birbirinden değerli modacı dostlarımla bu konu üzerinde güzel bir sohbet ettim düşünceleri sizlerle paylaşmak istedim Saat, fular, şal, kolye gibi sıklıkla kullandığımız aksesuarlarımız için öneriler özetle şöyle Saat seçimi: İnce bileklere sahip kadınların, büyük kadranlı saatlerden uzaktan durması gerekiyor Bunun yerine daha ince ve küçük, ayrıca zarif ayrıca şık seçenekleri tercih etmek gerekiyor Sportif kıyafetler seçim ediyorsak, aksesuarlarımızın da sportif olmasına özen göstermeliyiz Fular & Şal Seçimi: Buğday tenli ve sarı saçlı hanımlar için, tozpembe, mavi, gri, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili renklerini seçim edilmesi gerekiyor Esmer bir kızsan mor, sarı, pembe gibi işaret renkler sana fazla yakışabilir Tabii şal ve fular kullanırken giydiğimiz kıyafetin rengi de fazla önemli Kontrast renkleri kullanmak daima işe yarıyor! Şapka Seçimi: Farklı elde etmek fark edilmek şapka ile bir adım öne geçirmek, eğer iddialı görünmeyi seviyorsanız taş, çiçek, kurdele ile süslenmiş şapkalar bütün sizin için Sportif bir hanımsanız, kimi markaların kasket tipindeki şapkalarını seçim edebilirsiniz Unutmamanız gereken öteki bir detaylar ise yüz şekliniz! Eğer yüzünüz küçükse, şapkan da minik olmalı Çünkü geniş bir şapka, yüzünüzü olduğundan daha da minik gösterebiliyor Eğer genel olarak düz renkli kıyafetler giymeyi seçim ediyorsanız, şapkanızda ekose, çiçek gibi desenler tercih edebilirsiniz Kolye, bilezik, yüzük seçimi: vaz geçemediğimiz aksesuarlarımız pek yok mi? Jurnal başvuru için fazla gösterişli olmayan kolye ve bilezikleri tercih ettik diyelim, lakin özel davetlerde kullanabileceğimiz şık ve zarif aksesuarları da mutlaka bir köşede bulundurmalıyız Yüzük tercihine gelince… Eğer kalın ve kısa parmaklara sahipsek; olabildiğince ince yüzük takmaya dikkat etmek gerekiyor İnce ve uzun parmaklara sahipsek; büyük taşlı yüzükler parmağında fazla hoş durabilir! Şevval ÖZÇELİK