Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aksi kadın

aksi kadın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
aksi kadın

Adam karısıyla arabada bu arada polis sirenini duymuş, hemen saga çekmiş ve polis gelmiş: Buyrun memur bey?Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuzDeğil efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktımKarısı lafa atlamış: Aaa yapma hayatım yarım saattir ortagınla meslek görüşmesi yapıyodun telefondaAdam karısına alıcı müşteri bakarken polis yeniden sormuş: Beyefendi güvenlik kemerinizi neden takmıyorsunuz???Memur bey takmıştım lakin sizin geldiginizi görünce durduktan daha sonra çözdümKarısı tekrar atlamış: Aman şekerim sen de o kemeri hayatında bi defa taktın mı acabaAdam kadına bi tane patlatmamak için kendini şiddet tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee Beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırıkAaaa kırık mı?? Sabahtan yola çıkarken kontrol ettim kırık diildiyolda oldu galiba, hiç de farketmedikKarısı çenesini tutamamis yine: Amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır söylüyorum bundan böyle şu kırık sinyalin icabına baktır diyeAdam en sonunda dayanamamış

bagırmış: BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM ŞU ANDA SURATININ ORTASINA!!
Polis kadına sormuş: Bayan eşiniz size her zaman böyle mi davranır?Kadın
cevap vermiş: Yok canımyalnızca alkollu oldugu süre *

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt