Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aksırmak

Aksırmak
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aksırmak Kesin Olmayan şeylerin açığa çıkmasına, Sıkıntıda olanın bundan kurtulmasına, yoksul için yardıma, insanlardan gelecek dünyalık yardıma, borçlunun borcunu ödemesine, Birinin aksırdığını ve ona 'Yerhamükellah' yahut 'Çok yaşa' dediğini bakmak insanlara yardım ettmeye ve bundan sevap kazanmaya kötüye işaret ederRüyada hapşırmak, aksırmak gibi şeyler gören birey göze gelmiş demektirRüyada aksirmak uyari ile yorumlanir Rüyanizda sik ,sik aksirdiginizi bakmak, tasarladiginiz bir isi gerçekleştirmek için iyi düsünmeniz gerektigine bir uyaridir Yaninda bir baskasinin aksirmasi o kimsenin iyi bir yolda olmadigini gösterir Bir baska rivayete göre de, aksirik fena bir haberle de deyiş olunur Bir rivayete tarafından; aksirmak kanaattir Rüyada aksirdigini görebilen Allahu Tealaya fazla hamd eder ve Onun rahmetine nail olur Aksirmak bazi bilginlere tarafından, hastaliktan sifaya, uzun ömre delalet eder Bir biri arkasindan bir kaç kez aksirdigini görebilen, çok yasar Bir hasta rüyasinda sırt sırta aksirdigini görse, iyilesir Saglam bir adamin aksirdigini görmesi onun hasta olmasina isarettir Bir baska rivayete görede: Rüyada aksirmak, süphe edilen seyin açiklik kazanmasina isaret eder Rüyada aksirmak, hasta için ölüme veya kendisini muzdarip edecek , kedere isaret eder Rüyada aksiran kimse sikinti içinde ise kurtulur, fakir ise, kendisine yardim edilir Eger rüya sahibi borçlu olursa, bocunu ödemeye çalisir Eger nezleli ise, kurtulur Ara Sıra aksirmak nezleye isaret eder Rüyada aksirmak, süphe edilen seyin vuzuha (açikliga) kavusmasina delalet eder Rüyada aksirdigini görebilen kimse, süphelendigi bir seyi kafi olarak bilir Rüyada aksirmak, hasta için ölüme ya da kendisini felakete uğramış edecek kedere kötüye işaret eder Rüyada aksiran kimse sikinti içinde ise kurtulur, yoksul ise, kendisine yardim edilir Çünkü aksiran kimseye  

858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt