Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Akustik Gitar Akorları

Akustik Gitar Akorları
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Akustik Gitar Akorlar
Akustik Gitar Akorları Videolu Anlatım

Akorlar

3 veya daha fazla notanın aynı anda calınmasıyla oluşan kalıplara akor diyoruz Yan tarafta bazı akorları goruyorsunu bu akorları basmaya calışın akorları bastıktan sonra telleri teker teker calın her hangi bir telden ses cıkmazsa elinizi biraz daha dik basın ve tekrar calın

elinizi sık sık dinlendirin akorları iyice oturttuktan sonra, aralarında geciş calışması yapın

Akustik Gitar Akorları Resimli Cizim Videosunuda izliyerek bilgilenebilirmisiniz Arkadaşlar kolay gelsin

Similar threads

Akustik Gitar Akorlar Yankı Gitar Akorları Videolu Anlatım Akorlar 3 ya da daha pozitif notanın aynı anda çalınmasıyla oluşan kalıplara akor diyoruz Emrindeki tarafta bazı akorları görüyorsunu bu akorları basmaya çalışın akorları bastıktan sonra telleri teker teker çalın her hangi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Gitar Dersleri Baş Parmağınızdan Guc Alın Akorları basarken, sol elinizin parmak uclarını guclu bastırmalısınız Boylece daha temiz ve tınlayan bir ses alabilirsiniz Bunu yaparken, yine ayni elinizin başparmağından guc almalısınız Başparmağınızı, gitar klavyesinin arka kısmına ne kadar sert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Akorlar ve Akor Basma Teknikleri Gitar AkorLarı ve Akor Basma TeknikLeri AnLatım AKOR: Üç veya daha pozitif sesin aynı anda tınlamasına akor denir Her çalgı ile akor çalınamaz Akor çalabilen çalgıların başında piyano ve gitar kazanç Bu çalgılarda benzer anda üç ve üçden fazla ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Romantik sesi ve yumuşak tınılarıyla kulağın pasını silen gitar, ruha hem neşe hem de tatlı bir hüzün verir yerine göre. Çalan için de dinleyen için de mutluluk vericidir. Müzik kulağı ve ritim duygusu olan herkes bir eğitmen eşliğinde gitar çalmayı öğrenebilir. İyi bir gitar virtiözü olabilmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
297
gitar nasıl calınır temel bilgiler GİTARIN YAPISI VE AKSESUARLAR AKORT ALETI : Gitarınızı Standard olculerde akort etmek icin gerekli bir alettir KAPO : Kapoyla caldığınız parcanın pozisyonunu bozmadan başka bir tona aktarabilirsiniz Bu durumda kapo sadece transpoze aletidir demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,355Kullanıcılar
yaser28Son üye
Üst Alt