iltasyazilim
FD Üye
2 Adet alabalık
1 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
1 Adet yumurta
2 Dilim ekmek
1 Tatlı kaşığı kimyon
1 Çay kaşığı karabiber
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı
Alabalıkları temizleyip haşlayın
Deri ve kılçıklarını ayıklayın
Soğanı rendeleyin ve maydanozu ince ince kıyın
Ekmek dilimlerini ıslatıp suyunu sıkın
Ayıkladığınız balık etlerine yumurta, ekmek, kimyon, karabiber, tuz, ince
kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş soğanı ilave edip yoğurun
Hazırladığınız köfte harcını parçalara ayırarak şekil verin
Bir tavada zeytinyağını kızdırıp köfteleri pembeleşinceye kadar kızartın
Sıcak olarak servis yapın
1 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
1 Adet yumurta
2 Dilim ekmek
1 Tatlı kaşığı kimyon
1 Çay kaşığı karabiber
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı
Alabalıkları temizleyip haşlayın
Deri ve kılçıklarını ayıklayın
Soğanı rendeleyin ve maydanozu ince ince kıyın
Ekmek dilimlerini ıslatıp suyunu sıkın
Ayıkladığınız balık etlerine yumurta, ekmek, kimyon, karabiber, tuz, ince
kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş soğanı ilave edip yoğurun
Hazırladığınız köfte harcını parçalara ayırarak şekil verin
Bir tavada zeytinyağını kızdırıp köfteleri pembeleşinceye kadar kızartın
Sıcak olarak servis yapın