Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alacağım Ekran Kartı Anakartla Uyuşuyormu ?

Alacağım Ekran Kartı Anakartla Uyuşuyormu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ekran kartı alacağım HD4850 düşünüyorum ama anakartımın buna uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ddr3 e yani anakartımın modeli Gigabyte M61PMES2 (Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) yardımlarınızı bekliyorum lütfen Teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar ekran kartı alacağım fakat ne tür alacağıma karar veremedim Gpuz ile paktım PCI yazıyor fakat yanında olan ? işaretinde PCI Experss ile ilgili açıklamalar var Foxconn 2a8ch ana kartım var ve kumandayla da olsa resim çekebildim Resimlerden anlaşılır mı bilmiyorum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar ekran kartı alacağım ama internette uyumluluğunu araştırarak falan kafam daha çok karıştı Ve oyunları ultrada oynayabilmem için değişmesi gereken bişi varmı Araştırmalarıma göre PSU değişmesi lazım başka ? Bilsayarım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba arkadaşlar aklımda birkaç sorum var sizlerle paylaşmak istedim Ekran Kartı Alacağım yardımlarınızı bekliyorum Bilgisayarın özellikleri : ekran kartım 1 gb 32 bittir Combat arms oynuyorum çözünürlük 1280 ve efektler en düşük seviyede kalabalık ortamlarda kasmalar oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Öncelikle hepinize merhabalar Benim bilgisayarımda Paylaşımlı ekran kartı olduğu için çoğu oyunda performans alamıyorum Ben 1 2 yıl sonra pc toplayacağım için 1 2 yıl idare edecek ekran kartı lazım sistem özelliklerim: İntel core duo 300 GHz çift çekirdek işlemci 8 gb ram 300 watt güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt