Akşam Karanlığı Şafak Vakti 2 Bella Swan Replikleri Bu konu; Akşam Karanlığı Şafak Vakti 2 Bella Swan Replikleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, son zamanların en popüler filmlerinden biri olan Akşam Karanlığı serisi bu sene yayınlanan Şafak Vakti 2 bölümüyle sona erdi Uzun bir zaman etkisini üzerimizden atamayacağımıza inandığımız Akşam Karanlığı serisinin son bölümünde ki Bella Swan repliklerini Türkçe karşılıklarıyla birlikte sizlerle paylaşıyoruz 1549098758 1549098758 alacakaranliksafakvakti2bellaswanreplikleri5c555f0a94b7falacakaranliksafakvakti2bellaswanreplikleri5c555f0a94b7f alacakaranliksafakvakti2bellaswanreplikleri5c555f0a94b7f Bellanın replikleri: After eighteen years of being utterly ordinary, I finally found that I could shine nsekiz yıl booyunca tamamen sıradan olduktan sonradan, sonunda parlayabileceğimi keşfettim (About Renesmee) She was born, not bitten She grows every single day (Renesmee hakkında) O doğdu, ısırılmadı Her gün büyüyor To Edward Its strange, physically I feel like I can demolish anything and mentally I just feel drained (Edwarda) Acayip, fiziksel olarak herşeyi yenebilecek gibi hissediyorum ama akli bitkin durumdayım To Edward I do remember how to undress myself (Edwarda) Nasıl soyunacağımı hatırlıyorum I was born to be a vampire Ben vampir elde etmek için doğmuşum To Renesmee Ill never let anybody hurt you (Renesmeeye) Sana kimsenin hasar vermesine izin vermeyeceğim To Jacob I would keep my distance for now (Jacoba) Şimdilik mesafemi koruyacağım To Edward Where is she? I have to see her! (Edwarda) Nerede o? Onu görmem gerekiyor To Edward I have to get out of here! (Edwarda) Buradan çıkmam gerekiyor To Jacob Youre still here! (Jacoba) Hala buradasın To Jacob Since when do you care about Renesmee? (Jacoba) Ne zamandan beri Renesmeeyi umursuyorsun? To Jacob Well, I can see what everyones been talking about
you really do stink! (Jacoba) İnsanların ne aramak istediğini anlıyorum Fiilen kokuyorsun To Edward Take Renesmee out of the room Edward dont touch me right now, I dont want to hurt you (Edwarda) Renesmeeyi odadan çıkar Edward şu an bana dokunma, yaralamak istemiyorum To Jacob You imprinted on my daughter! Shes a baby! (Jacoba) Kızıma mühürlendin O bir bebek!