Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

alaka ile ilgili cumleler

alaka ile ilgili cumleler
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Alaka ne demek
gonul bağı, gonul ilişkisi; ilgi, ozel dikkat, ozen, ilişki, ilinti
gonul bağı, gonul ilişkisi
ilgi, ozel dikkat, ozen, ilişki, ilinti

Alaka ile ilgili cumleler
Hastane calışanları cok ilgili, alakalı insanlar

Aniden gosterdiği bu ilgi karşısında, ne alaka diye cevap verdim

Benim ile alakadar olma

İlgi ve Alakanıza Teşekkur Ederim

Similar threads

Ilgi ne seslenmek gönül bağı, gönül ilişkisi; alaka, özel uyarı, özen, ilişki, ilinti gönül bağı, gönül ilişkisi ilgi, özel uyarı, itina, ilişki, ilinti Alaka ile ilgili cümleler Hastane çalışanları çok ilgili, alakalı ahali Aniden gösterdiği bu ilgi karşısında, ne ilgi diye yanıt verdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
370
Eş anlamlı kelimeler Listesi, eş anlamlı kelimeler sozluğu, abide anıt ablem belirge abluka kuşatım acayip yabancı acele etmek İvmek aceleci ivecen Acz (aciz) duşku adabı muaşeret gorgu adalet tuze adaptasyon uyarlama adapte etmek uyarlamak adat ve ahlak tore adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Turkce'de kinin yazılışı genellikle karıştırılır, cumle icinde gecen kiayrı mı yazılacak yoksa birleşik mi yazılacak bir turlu ayırd edilemez kinin yazımı ile ilgili kurallar şoyledir: Turkcede uc farklı “ki vardır: Sıfat yapan “–ki, ilgi zamiri “–ki ve bağlac olan “ki Bunlardan ikisi ektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sebep neden sonuc ilişkisi ile ilgili cumleler Neden Sonuc İlişkili Cumleler: Bir cumlede ifade edilen yargılardan birinin neden, diğerinin sonuc olabilecek bicimde kullanılmasıyla ortaya cıkan cumleler, neden sonuc anlamı taşır Bir cumlede neden sonuc ilişkisi genellikle “icin, ile, den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Erkeklerin duymak istemediği cumleler Erkeklerin sevgililerinden asla duymak istemedikleri, duyduklarında da cileden cıktıkları cumleler var Gelin hep birlikte bu cumlelerin neler olduğuna bakalım! Hazır mısınız, başlıyoruz! Duşundum de Sevgiliniz 'duşundum de' ile başlayan bir cumle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt