Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

alan konusunda yardımcı olur musunuz??

alan konusunda yardımcı olur musunuz??
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
mrb bnm acil olarak secım yapmam gerekıyor okul konusunda bu yuzden cok kararsızım sizlerinde desteği ve yardımıyla karar vermek istiyorum

sizce hangi tercih daha iyi ve birazda olsa alan konusunda bilgi alabılır mıyım?
1)adalet
2)muhasebe
3)radyo ve tv

Similar threads

mrb bnm acele olarak secım yapmam gerekıyor mektep konusunda bu yüzden çok kararsızım sizlerinde desteği ve yardımıyla karar vermek istiyorum sizce hangi tercih daha iyi ve birazda olsa bölge konusunda bilgi alabılır mıyım? 1)hak 2)muhasebe 3)radyo ve tv *
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt