Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alay (Askeri)

Alay (Askeri)
0
231

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rüyada bir alay asker görmek sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hiç ummadığı bir olay sayesinde kendine gelecek demektir Rüyanızda asker olarak bir alayda eğitim görmekte veya subaylık yapmakta olduğunuzu görmek, büyük bir hükümet adamı tarafından yardım ve iyilik göreceğinize; bir alayda bir geçit töreninde bulunduğunuzu görmek, kafile halinde bir başka memlekete gidip ticaret konusunda anlaşmalar yapacağınıza veya çocuğunuzu bir üniversiteye veya bir liseye yazdıracağınıza işarettir Bir askeri birlikte en önde bayrak taşıdığınızı görmek, yaşadığınız yerde ün sahibi olup, adınızın unutulmayacak bir şekilde tanınacağına delalet eder Rüyada alay görmek, gün içerisinde işinizde bir aksilik olacağına, kendinizi alay içinde görmek, iş hayatında büyük bir zarara uğrayacağınıza, cenaze alayı görmek, aileye felaket geleceğine, kötü bir haber alınacağına, düğün alayı görmek, aile fertlerinin artacağına, işte sürekli kâr edileceğine, mutlu bir ihtiyarlık geçirileceğine, askeri alay görmek, çevrenizdeki dostlara güvenilmeyeceğine, zarar görülebileceğine ve iftiraya kurban gidilebileceğine işarettir Bakınız; Ordu

Similar threads

*Bakınız; OrduRüyada bir alaY asker görmek sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hiç ummadığı bir durum bir uçtan bir uca kendine gelecek demektir Rüyanizda asker olarak bir alayda egitim görmekte veya subaylik yapmakta oldugunuzu bakmak, büyük bir hükümet adami tarafindan yardim ve iyilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Rüyada Alay Bakmak Rüyada alay görmek, gün içersinde işinizde bir aksama olacağına, kendinizi alay içinde görmek, meslek hayatında büyük bir zarara uğrayacağınıza, cenaze alayı bakmak, aileye felaket geleceğine, fena bir haber alınacağına, düğün alayı görmek, aile fertlerinin artacağına, işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Alay (askeri) Bakınız; OrduRüyada bir alaY asker görmek sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hiç ummadığı bir olay baştan sona kendine gelecek demektir Rüyanizda asker olarak bir alayda egitim görmekte veya subaylik yapmakta oldugunuzu görmek, büyük bir hükümet adami tarafindan yardim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Bakınız; OrduRuyada bir alaY asker gormek sıkıntıların sona ereceği ve kişinin hic ummadığı bir olay sayesinde kendine gelecek demektir Ruyanizda asker olarak bir alayda egitim gormekte veya subaylik yapmakta oldugunuzu gormek, buyuk bir hukumet adami tarafindan yardim ve iyilik goreceginize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bir kimse Rüyada kendisiyle alay edildiğini görse, bu rüya aldanmaya işarettir Bir başka rivayete tarafından de: Yatırımlarınızda hata yapacağınıza, bundan dolayı da hasar edeceğinize işarettir Biriyle alay etmek, bir işte onu aldatmaya kötüye işaret eder Alay Etmek kelimesinin rüya tabiri fark...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt