Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Albayrak: Türk lirasına güvenen herkes kazanacak

Albayrak: Türk lirasına güvenen herkes kazanacak

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Albayrak%2DFirsatcilara%2Dsoyluyorum%2Dcok%2Ddaha%2Dsert%2Dve%2Dnet%2Dtedbirler%2Dalacagiz%2D234925%2Ejpg

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Borsa İstanbul'un yılbaşından bu yana artan yatırımcı ilgisiyle yükselişini devam ettirdiğini belirterek, "Türk lirasına güvenen, Türk varlıklarına ve şirketlerinin büyüme öyküsüne inanan herkes kazanacak" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Borsa İstanbul'un yılbaşından bu yana artan yatırımcı ilgisiyle yükselişini devam ettirdiğini belirterek, 2020 yılının kayıplarını geri alan az sayıda borsadan biri olduğunu söyledi.

Albayrak, Borsa İstanbul'un yükselişine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Paylaşımında ortalarında Almanya, Fransa, Çin ve İngiltere üzere ülkelerin bu yılki borsa performanslarının yer aldığı grafiğe de yer veren Albayrak, "Borsa İstanbul, yılbaşından bu yana artan yatırımcı ilgisiyle yükselişini adım adım devam ettirerek 2020 yılının kayıplarını geri alan az sayıda borsadan biri oldu. Türk lirasına güvenen, Türk varlıklarına ve şirketlerinin büyüme öyküsüne inanan herkes kazanacak" ifadelerini kullandı. 

858,465Konular
981,154Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt