Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Albert Einstein Unlu Sozleri

Albert Einstein Unlu Sozleri
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Albert Einstein sozleri
Albert Einstein guzel sozler

* En değerli kişiler alcakgonullu olanlardır

“Duş gucu, bilgiden daha onemlidir

İnancı dışlayan bilim topal, bilimi dışlayan din kordur

Bir koyun surusunun kusursuz bir uyesi olmak icin her şeyden once koyun olmak gerekir

Basarili bir insan olmaya calismayin; degerli bir insan olmaya calisin Basarili insan, hayattan verdiginden fazlasini alir Degerli insan ise, hayattan aldigindan fazlasini verir

Değerli olan her şey olculemez, olculebilen her şey değerli değildir

* Bu dunyada beni birkac kişi anladı, onlar da yanlış anladı

* Buyuk guce sahip egemen devletler olduğu surece savaş kacınılmazdır

* Cok zeki olduğumdan değil, sadece sorunların ustunde daha cok duruyorum

* Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır, aptallığın asla

* Dehanın 10′da 1′i yetenek 10′da 9′u da calışmaktır

* Emirle gelen kahramanlıktan, bilincli ve bilincsiz şiddetten, aptalca yurtseverlikten, tum bunlardan nefret ediyorum…benim anlayışıma gore sıradan bir cinayet, savaşta adam oldurmekten daha kotu değildir

* Eğer gerceği acıklamak istiyorsan, zarafeti terziye bırak

Similar threads

Albert Einstein Sozleri Albert Einstein Guzel Sozleri,Mesajları Aynı zamanda hem savaş hazırlığı yapıp hem de savaşı onleyemezsiniz Aptalların tatili tembelliktir, bitmez Ucuncu dunya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum, ama dorduncusu taş ve sopa ile yapılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Albert Einstein sozleri Albert Einstein ozlu sozler Albert Einstein unlu sozleri 1 Muhteşem beyinler daima sıradan beyinlerin şiddetli muhalefetiyle karşılanmışlardır 2 Kendi gozuyle goren ve kendi yurekleriyle hissedenler cok azdır 3 İnsanlar cok zeki ve cok yavaştırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Albert Einstein Hoş Sözleri,Mesajları Albert Einstein Sözleri Albert Einstein Güzel Sözleri,Mesajları Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Albert Einstein sözleri arayan tüm misafirlerimiz ve siz üyelerimiz için Albert Einstein güzel kısa ve öz sözlerini ve mesajlarını paylaşıma açıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Albert einstein sozleri albert einsteinın sozleri 3 Dunya savaşında hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum ama 4 Dunya savaşında taş ve sopalar olacağını biliyorum16 Ağustos 2006 A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A X + Y + Z' dir; X calışmaktır, Y oyundur Z ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Albert Einstein Sozleri Albert Einsteinın soylediği sozler Hayat duşunenler icin komedi, hissedenler icin facia Aylarca, yıllarca duşunur de duşunurum Doksan dokuz defasında yanlış sonuca varırım Yuzuncusunde haklıyımdır Mevcut bilgi birikimimizle oyle sorunlar yaratırız ki aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt