Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Albert Einstein'in Gittiği Okullar Hangileridir ?

Albert Einstein'in Gittiği Okullar Hangileridir ?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Albert Einstein'in Gittiği Okullar Hangileridir ? Einstein ailesi, dindar olmayan Yahudi bir aileydiAlbert beş yaşından itibaren üç yıl baştan başa bir Katolik birincil okulunda eğitim gördü Einstein ilk yaşlarında konuşma zorlukları yaşamıştı 1894 yılında babasının şirketi iflas etti ve Einstein ailesi İtalya’ya yerleşti Aile Pavia’ya yerleştiğinde, Einstein eğitimini devam ettirmek için Münih’te kaldı Einstein okulda sürekli otorite ile çatışıyordu ve okulun eğitim sistemi ve yöntemine sert bir şekilde karşıydı 1895 yılının baharında ailesinin yanına gitmek için okuldan ayrıldı Einstein, Zürih’te Federal Politeknik Okulu'na başvurdu Okula kabul sınavına girmiş fakat fizik ve matematikte sıradışı puanına rağmen diğer alanlarda başarısız olmuş ve okula kabul edilmemiştir Ailesi ardından Albert’ı Kuzey İsviçre’de Aarau’ya orta okulu bitirmesi için gönderdi17 yaşına geldiğinde mezun oldu ve gerekli askerlik yapmamak için babasından müsade alarak Almanya vatandaşlığından çıktı 1896 yılında, Zürih’te, Politeknik’te dört takvim bir matematik ve fizik öğretmenliği programına katılmıştır Albert Einstein'in okuduğu okullar hakınnda abcnet sitesinden bulduğum kaynağı sizlerle paylaşmak istiyorum kıymetli misafirlerim Einstein 7 yaşında iken Münihte bulunan Münih Birincil Okuluna başladı 9 Yaşında iken LuipoldGymnasium okuluna girdi 1895 te Zürih, İsviçre Prestijli Federal Politeknik Okulu ( akedemisi ) sınavlarına girdi ve kazandı 16 yaşındaydı o zaman Daha sonrada ETH ZÜRİH ÜNİVERsitesine gitti  

858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt