Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alcatel speedtouch 510 modem/sorun ve deneyim

Alcatel speedtouch 510 modem/sorun ve deneyim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm
arkadaslar ilginenenler icin bir sorun ve deneyimimi paylasmak istiyorum
eternet karti vs islemlerinden sonra hatta modemi bagladigimda @ isiginin yani line sinyalinin olmadigini gordum ama eminim hat bagli
denedim bir kac alternatif olmayinca telefon sirketini aramayakarar verdim
bir kac standard menuden sonra kablo kontrolu vs bir sorun olduguna karar verdiler ve disaridan hatti kontrol ettirmek icin eleman gonderdiler iki sat sonra eleman beni aradi hatti kontrol ettigini sinyal oldugunu soyledi ben de modenme bir hareket olmadigini soylede 510 mu 510i mi diye sordu( bu arada 510 i ler de sorun cokmus) vede modemi hatta baglamami ve bir saat beklememi soyledi bir saat sonra aramak icin zaman verdi neyse ben bekledim bi hareket yok bazen bir saniyelik bir sari len yaniyor okadar tabi bir yandanda komigime gitti`` yaw bu buz dolabimi boyle once biraz dinlendiriceksin dedim`` tekrar aradi bir gelisme olmadigini soyleyin ce simdi gec oldugunu yarin bir elemanin ev hattina bamak icin gelecegegini modem vs diye randevu alip kapatik
aksam 9 civari oldu bu vede ben ayni sekilde modemi birakip disari ciktim gece 12 1 arasi dondugumde isinin yandigini vede modemin calstigini gordum
ehh tabii buz dolabi misali bayagi ilgin geldi bu olay bana
bende bu olayi sizinle paylasip hem sorun yasayanlara ornek olmasi bakimindan hemde ilgincligi bakimindan aktarmak istedim
sevgiler
not: eger benzer bir durum yasayan varsa paylasirsaniz sevinirim

858,506Konular
982,804Mesajlar
30,614Kullanıcılar
Foma98Son üye
Üst Alt