Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aldatıldığını öğrenmek

aldatıldığını öğrenmek
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Aldatıldığını öğrendiğin lahza
Aldatıldığını öğrenen ne yapar

Aldatıldığını öğrendiğin lahza ne yapar insan Çekip gitmeli mi? Yahut kalıp savaşmalı mı? Kadın yada erkek hiç farketmez bir insanı diğer birine yeğlemek kim olursa olsun can yakar, insana kendini fena hissettirir

Teknolojininde hızla ilerlediği şu günlerde kandırma ve aldatılma oranları tez artıyor Bundan Böyle kimse benim eşim yapmaz diye kesin birşey söyleyemez oldu Mutlu giden bir birlikteliğin olduğunu düşündüğün herhangi bir an; değişik bir parfüm kokusu, kıyafetlerde bulunan saç telleri, saklanan cep telefonları, kaçamak cevaplar fırtına öncesindeki puslu hava gibidir

Bir tesadüf sonucu yada yapılan derin incelemer neticesinde aldatıldığını öğrenen insan herzaman çekip gitmeyi, gitmeden öncede içindeki kini ve nefreti kusmayı tercih eder Ardından çekilecek acıları bile bile bunları yapmaktan alıkoyamaz kendini Bakın Demet Akalın'ın bir şarkısı ne hoş anlatıyor durumu

Ne kadardır sürüyordu
Başka kimler biliyordu
Söyle kaç dost kaç dost
Arkamdan gülüyordu

Çağırmak oysa ben senin için
Hiç birşeyden ibaretim
Hayatına girip çıkan
Banal bir hikayeydim

o kadar mı değerim yok
böylece mı kıymetim yok

Ne dek acı
Bi böylece açık;