aldatıldım ama inanmak istemiyorum arkadaşlar daha öncedende söylemiştim ailevi problemlerim varKaynanamlarla yaşıyorum eşimle aramız iyiydi askerden yeni geldiAma o askerlik yaparken banada yaptırdı resmen fazla acı çektimVe en sonunda tüberküloz hastalığına tutuldum çare oluyorum iyileşemiyorumEşimin ailesinin verdiği ızdıraba artık dayanamaıyorum:boşanmayı çok düşündüm fakat olmuyoAnnemin evine dönemem dönersem ordada bi farkım olmaz 6 abim var ve ben izinsiz evlendim KAÇMADIM sadece diklendim onlara ve onlar beni affetmiş yok:ben bu hastalığa yakalandığım zaman kaynanam ya eşimin başka evde kalmasını yada benim anneme gitmem gerektiğini söyledi ben gittim çünkü orda daha huzurluyumGittim eşim birincil zamanlar hergün geliir 2 günde bir yatıya kalırdı son 4 5 gündür gelmiyo aramıyo beni aldattığından şüphelendim sana herşeyi yaparım bunu yapmam diyoduDün geldi yanıma yeniden gece mesaj geldi okutmadı bana ama operasyon kaydı denen bişe var ona baktım ali diye yazıyodu değil arkadaşımın sevgilisi bu öyle kaydetmiş falan dedi ve o gelen mesajıda okutmadığı gibi numarayıda sildisonra tartıştı yine cep telefonunu aldım mesajlarda seni üzmek istemiyorm ben evliyim diye bişe vardıTelefonu suratına fırlattım yeniden arkadaşımın dedi red ettiAma refah falan gitti herşey ortadakeşke görmeseydim o mesajı dicem lakin görsemde görmesemde devam edecek henüz arkadaşına sordum haberi bile değil fakat onun umrunda değil gidemm de kalamamda burda bu aldatılmak varya çok koydu içime sindiremiyormHasta olmazsam şayet okadar gücüme gitmeyecektilakin hastayken yapmasızaten iyileşemiyorumaileme gidemem imkansız,kendi başıma çalışamm rahatsızlığmdan dolayı bu evdede yapamıyorm kim bilir hemen nerdeArtık abartısız yaşamak istemiyormRabbim beni hiç sevmiyo sevse bi lahza önce alırdı yanında