Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aldatıldım mı...

aldatıldım mı...
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
aldatıldım mı benim yaklasık 4 aydır bi ilişkim varaynı meslek yerinde calısıyoruzkücük bi ilcede yasadıgımız icin ilişkimizi kimseye söylemedik cok dedikoducu bir yer burasıgenellikle evde vakit geciriyoruzher neyse bizim meslek uygun allahın cezası evli bi kız var benim erkek arkadasımla baya bi samimiyet kurdudeğil evliligim fena yok kocamdan zor görüyorum(külliyen yalan bence)epey bi ilgi topladı üstünde cümbür cemaat tarafındanşimdi de bosanacagım diye attı kendini ortalarasevgilim ve bu kız aralarında söylenti cıkarmıslar,cok morali bozuktu hatta bana da anlattı erkek arkadasım böyle böyle konusuyorlar diyeolgunlukla karsıladım cünkü burası sıradan arkadaslıgı kaldıramayacak bir yer benim de cok dedikodum yapıldı o yüzden onu anlayısla karsıladım yardım oldumgenel olarak bana tavırları son derece kibar cok deli ane aşık olmasak ta beni özledigini benle mutlu oldugunu hissederdim daima lakin bugün duyduklarım beni yıktıgecen hafta arkadaslarla yüzmeye gidecegiz dedimegerse karşılıklı bi arkadasımızın (benim o kızın ve erkek arkadasımın)evinde oturup okey oynamıslarkız bir iki gün karşılıklı arkadasımızda misafir olarak kaldı ben de erkek arkadasıma bu olayın dogrulugunu sordum inkar etti,sonra da sen yanlıs anlarsın diye söyleyemedim ne var bunda dedi yaaaaa cok kötüyüm kendimi aptal gibi hissediyorumne olur bana bişeyler söyleyinmoralim bozuk oldugunda pek üstüme düşen adam bu durum karsısında yalnızca bunu söyledi arkadaslar ben ilişkimi bitirdimsöyledigi seylerden memnun etme olmadımbana koskoca bir yalan söylemiş,ne yapabilirdimlakin bu adam hic üstüme düşmedi nedeeeeenayrılmayalım falan hic birşey söylemedio kızla aralarında bişeyler olabilir mi?? o yüzden mi beni gözden cıkardıkonusacak kimsem değil burda ne olur fikirlerinizi söyleyin