Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aldatıldım ve Pişmanım Allah Kimseye Vermesin

Aldatıldım ve Pişmanım Allah Kimseye Vermesin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar dün aldatıldığımı anladım anlamam ise bir tesadüftü kız arkadaşımın mesaj geçmişini okurken bundan 1 ay önce bir ay her tarafında biriyle mesajlaştığını öğrendim daha sonra bu kim diye sordum bilmiyorum dedi sonradan hani rehberinde eksik kişi vardı hani benden başkasına mesaj atmıyodum dedim atmadım dedi daha sonra kız arkadaşım filan attı diyerek (kız arkadaşı 1 ay onlarda yatmışta gece mesajlaşmış inanmak kuvvet) kıvırmaya başladı bende o numarayı aradım erkek çıktı maksimum yıkan ise yalan söylemesi 1 ay her tarafında beni aldatmasıydı küfür ettim bağırdım çağırdım ayrıntıları yazmıyorum lakin aldatıldığımı artık biliyorum telefonumu hattımı kırdım attım ağladı sızladı bende allah belanı versin deyip bir kaç söz deyip sustum ben buraya yalnızca içimi dökmek için yazıyorum ne intikam ne diğer bişeyin içindeyim allahından bulsun diyorum adam gibi adam almak bazen yetmiyo insanlara allah kimsenin başına vermesin (amin) fakat sevdime sevildiğime pişmanım herkese iyi günler

858,475Konular
981,248Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt