Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aldatıldm siz olsaydnz ne yapardnz..??

aldatıldm siz olsaydnz ne yapardnz..??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
staj yaparken tanıştmm bir zaman daha sonra çıkmaya başladk fakat uzun sürmedii işyermz karşıydı bu nesil ilişkilere aradan 6 ay değin bi zmn geçtii msnde konuşuodkk herşy normaldi en başlarda sonra bana duygularnn hiç değişmediğini söledi bunuda farkedebiliordm zaten deneyelm dedm çıkmaya başladk ilk 2 ay msnde konuştk yalnızca ben her sabahtan 8:30 da kalkar msn başına geçer onunla konuşrdm sonrada dershaneye giderdm akşam saatlerine kadr ders çalışırdm herşey güzeldi o zmanlar

birbirimze ısınmaya dahada alışmaya başlayınca çok kıskandığınıda söledi we msnden bütüm erkekleri silmemi istedi sewdiğimden kabul ettm natürel oda kzları sildii kankime şaka yapmk için bi msn açmşti,daha o zman bu tüm adresleri buraya ekler die düşündm lakin gelip geçti üzerine düşmedm
geçen gün tlf da konuşuodk eski adreslerden bahsettk şaka amaçlı açtığı adresnn adını söledi ama sadece adınıtahmnlermce adresi açtım engellenenler listesinde bi sürü kız adresleri gördmm çok şaşırdmm hemencecik aradm abim eklemş dedi şifresini bilidou çünkü inandm çünkü abisnn nasl biri olduğunu biliodm

ordan bi kızla konuştm daha önceden aralrnda bir takım şeyler olduğunu söledii tekrar şaşrdm, biz çıkmaya başlayalı ilk aylar olmş hepsii, ayrıca beni fazla sewio hemde böle şeyler yapıoo gerçktn yediremiorm kendimee

aralıksız bu olayı düşünüormm ondan böle bişiyi beklemezdmm kuzenlerm, teyzm tümü onu tanırr onlarda şaşknn

kalbi kırık, fazla pişman hergün bizm oraya gelioo her dk arıoo napçam bilmiormm ,bende sewiormm lakin bi o kadarda nefret ediormm bunları haketmedm çünkü, helede pek güwendiğim birindenn

siz olsaydnz napardnz???

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt