Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aldatılıyomuyum

aldatılıyomuyum
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sevgilim takriben 3 ay önce aralıksız heryöne smsi bitiyodu ve bende şüpheleniyodum dogal oalrak kimle harcıyodun diyodum oda bana her defasında yurttan bi arakadşım sevgilisiyle konuşyo dedi ve aralıksız bu konu hakkında tartşyoduk bu böyle 2 ay devam etti sordum hangi hat diye turkcell dedi sonra 2 hafta önce bana benim turkcell bi hattım var aveaya geçiriymmi dedi ve tatil başladıgında heryöne smsleri artık bitmemeye başladı ben düşünüyorumki sevgilim beni aldatıyo ve arkadaşı fln öykü diğer bi kızla konuşyo o hattan zaten o hat bence oyüzden alındı sizce aldatılıyomuyum?

Similar threads

10 aylık bir ilişkim vardı arkadaslar gayet iyidi biribirimizin sosyal hesapları daima elimizde şifreleri biliriz , ama nasıl olduysa faceden eski mesaj geri geldi bende anladım kızın ben hayatındayken bundan 3 ay önce cocukla kısa bı sohbet etmısler cocuk nosunu vermıs sevgılımde okey mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Itiraflara bakin isimnick: onorom, şehir: ankara, Cinsiyet Bay, Yaş: 24 BBS: Bi akşam hayli yorgundum Elemanlar kutu pepsi almışlar Tv'nin aleyhinde kutu pepsi yudumlarken kulağımı kutuya doğrulttum Çünkü Kutunun üzerinde İcirdeki Sesi Dinleyazıyordu Evet ben bir salağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt