Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aldatılıyor muyum :(

aldatılıyor muyum :(
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
aldatılıyor muyum :( aldatılıyor muyum meraba melekler,benim 5 yıldır süren bir ilişkim varbu aralar her şey cok güzel gidiyodubugün de birbirimizle msjlasıp gayet hoş ilgilendikten daha sonra geç oldu ve erkek arkadasım uyuklamak istediğini söylediaradan 40 dk falan geçti ve bugün müsait olur musun diye bi msj geldi banabende o anda o msjı bana deil baskasına attıgını düşündüm ve kime msj atıyosun dedimbugün görüşelim mi askım baban yahut diye msj geldi ardındanyine dedim ancak kime msj atıyosun sen,sana atıyorum uyku tutmadı askım seni görmeyi cok istiyorum buluşalım mı yazdı sonraama benim alt bi kusku düştü içime,sen dedim uykum var dedikten sonradan pat diye böyle bi msj atıyosun,sanki baskasıyla konusuyomus da ona soruyomus gibi falan dedimya dedi ne alakası var,iyi geceler dedik diye ben sana msj atamaz mıyım,böyle bi yasaklanmış mı varsonra işte askım beni üzüyosun,ben seni el üstünde tutuyorum,kırmamak için itina gösteriyorum sen beni neyle sucluyosun falan dedi lakin ben dinlemedim hiçmsj atma bana bitti falan dedimo da beni haksız yere aglattın derhal falan dedi,ben de aradım lakin acmadıyalnız kalmak istiyorum dediben de agladıgın yalan,belirlenmiş olmasın diye acmıyosun teli falan dedimo da sana inanamıyorum seni tanıyamıorum nasıl böyle düşünürsün falan filan yazdı ama dinlemedim hiçdaha sonra 1 saat falan geçti askım inan o msjı sana attım ben seni bugüne kadar 1 saniye olsun aldatmadım aldatmam da bunu böyle bilmeni istiyrum yazdı,ben de ona inanmadıgımı söyledimofff meleklerim yaa acaba abarttım mı,yoksa aldatılıyo muyum yaa  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt