Aldatılıyor muyum Selam melişlerbu aralar o kadar keyfim yok kafamı kurcalayan içimi kemirenler varbugün sevdiğim adamla buluştum herşey güzeldi sonradan bir telefon geldi actıı çok kuytu konuştu ve bagırdı arayana sonra kim die sordugumda indirimli ucak bileti varmış almanyaya istermisin diye soruyorlar dedi sonra tmm dedim yeniden teli caldı rahatsız etmeyin diye bagırdı bişey demedim sadece baktım bu hitabe bana hiç adi gelmedisonradan telefonunu istedim içim kurtlandı ya bir defa vermem dedi kalktı lavaboya gitti daha sonra telini önüme koydu al bak dedi bende niçin derhal az önce yok de diye cıkıştım alakası yok falan dedi neyi sildin bu telefondan dürüstce de dedim yok bişeyy gercekten dedi o an öle fena oldum kii lavaboya gidip agladımsonra eve geldim buna sürekli sordum gerçekten sacmaladım aldatsa aldattım mı diyecek neyse bunun facesine girdim ilişki değil yazıyordu elim ayagım boşaldı resmi olarak sonradan arkadaş listesine baktım 142 erkek 1 kız vardıı o kızı tanımıyorum aradım sordum değil gercekten tanımıyorum yeminler falan etti inanmadım ve bitirdim herşeyi cünkü bişeyler varr biliyorum şuram şu yüreğim hissediyorinanmadımbirde bana face kapatılmış sen mi kapattın diye hesap sorduben mi abartıyorum yahut ters dışarı giden birşeyler mi var yardımlarınızı bekliyorum melişleraldatiliyormuyum5c51929aaf02egifalt :18: 18 :18: