Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ALDATIYORSAM SEBEBİ VAR bababbababbaba:)

ALDATIYORSAM SEBEBİ VAR bababbababbaba:)
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ALDATIYORSAM SEBEBİ VAR bababbababbaba ALDATIYORSAM SEBEBİ VAR Alışverişten sonra evine dönen bayan, kocasını yatakta genc ve hoş bir kadınla yakalayinca dehşete düşer Ortalığı dağıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur 'Şöyle açıklayabilirim' der 'Eve dönerken bu zavallı kızı gördüm Fazla yorulmuştu Onu arabama aldım Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttuğun rostoyu pişirdim Kızın ayakkabıları delinmişti Modası geçti diye artık giymediğin ayakkabılarından bir çift verdim ona Üşümüştü, o yüzden sana doğum gününde aldıgım lakin rengini beğenmedigin icin hic giymedigin süveteri ona verdim Kızın pantolonu parça parça olmuştu, bundan böyle senin kalçalarının sığmadıgı bir pantolonunu da verdim Tam çıkmak üzereyken bana 'Karınızın bundan böyle kullanmadığı diğer birşey var mı bu evde?' diye sordu ve işte buradayız' özel baskı  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt