Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aldatmanın affı olur mu ?

Aldatmanın affı olur mu ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Önceki konumda hatırlıyor olmalısınız

Aslında bütünüyle kandırma denemezSon günlerde kız arkadaşım benimle görüşmek istemiyordu yalnızca istemiyorum zaman teşhis diyordu kafam çok karıştı ve araştırdım beni 2 ay önce aldattığını öğrendimO zamanlar ayrıydık ve çok tartışma ediyorduk ayrı olmamıza rağmen barışmak için çabalıyorduVe bana vakit ver güveneyim sana diyordu2 hafta bekledim güvenmesi içinSebebi diğer bir erkekmişÇok seviyorum falan gördüm bunları

İşte bunları yüzüne vurunca bırakmasaydın dediYazın böylece kız seninle konuştu dedi(ki ben o kızların hepsini onun için sildim ve ben bir şey yapmadım kızlar konuştular ben tersledim) olsun sonuçta konuştular dediİşte 2 gündür özür diliyor fakat parça parçaDefol diyorumGidiyor sonradan okulda gülmeye vs devam ediyorYanımda konuşuyor hatalı anladın diyor gülüyor bir yana daVurmamak için zor tutuyorum kendimi

Amacı ne bu mahlukun ?Sizce ne yapmalıyım ?

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt