Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aldatmayla ilgili küçük bir sorum olacak ?

Aldatmayla ilgili küçük bir sorum olacak ?
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar mesala kız arkadaşınızın sizi aldattığından şüpheleniyorsunuz ve bir mazeret bularak ayrılıyorsunuz ama kız sizi kuytu bırakmıyor ne biliyim napıyosun seni seviyorum affet beni gibi cümleler kuruyor aldatan bir kız geri dönmek ister mi ? Ben kız arkadaşımdan çok şüpheleniyorum ne biliyim bundan böyle buluştuğumuzda hiç aşkım gibi laflar geçmiyor aramızda lakin telefondan her zaman aşkım hayatım ve eve bırakmama müsade vermiyor önceden verirdi Konuşurken yüzüme bakmıyor, mesajlarıma illa geç yanıt veriyor sözde başkasıyla konuşuyormuş gibi Örneğin buluşuyoruz bir cafede oturuyoruz telefonunu masaya koyuyo ters bir şekilde mesajları okumıyım diye heralde arada mesaj geliyor ablam annem felan diyor bilmiyorum inanıyım mı telefonunuda istemiyorum mahsus belirlenmiş etmemek için, fakat bir çok kere kavga yapıyoruz mesala hileli olan benim fakat yinede terketmek istiyorum kız yapma barışalım seni çok fazla seviyorum gibi cümleler kuruyor ve tekrar barışıyoruz çünkü fazla seviyorum, evet arkadaşlar size sorum şu aldatan birisi ayrıldığınızda baştan size geri dönmek istermi ? bu arada kız fiilen güzel yani ne biliyim rahat bırakmayanlar peşinden koşanlar çok lakin övünmeyi sevmem fakat bende yakışıklıyım yani yakışıyoruz birbirimize birde her buluştuğumuzda bana hediye veriyor ne biliyim bazen küpesini felan veriyor ara sıra bir şeyler veriyor hediye almasıda acayip Bugün buluştuğumuzda telefonumda fakat bütün kızları felan sildi yani ne biliyim bi yandanda aldatan birisi bu kadar üstüme düşmez gibi geliyor