Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aldattım lütfen bir bakın

Aldattım lütfen bir bakın
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim 1 bucuk yıllık sürekli birlikte vakit geçirdiğimiz dünyalar tatlısı fazla lakin çok sevdiğim bir sevgilim varVe sevgilimle en yakın erkek arkadaşımla konuşamadığım şeyleri bile konusabilirimBen 18 19 yaşındayım ancak büyük sayılmaz hatta yeterince küçükSu belli başlı değin kimseyle bir iliski içine girmedim sevgilimle küçük çaplı şeyler yalnızca ve o sınırı asmamamız gerektiği konusunda da hemfikirdikben onunla vakit geçirirken bir şeyler yaparken sürekli şiddet duruma düşüyorum anlarsınız ya bu durumu bilse de fazla can sıkıcıydı bir iki arkadaşımın gazı ile birisi ile aldattım onu ama aramda şehvetli hiçbir bağ yoktu yalnızca bazı şeyleri dinmek içindi ve bir daha olmayacağından da emindim fazla pişmanım yüzüne bakmayacak kadar utanıyorum sevgilimden hatta yanlıs seyler olmaması için kondom kullandım ve fantaziye kaçmadan yalnızca ihtiyaç tamir etmek gibi olduAma kendimi bayağılık hiçbir işe haylaz aciz bir insan olarak görüyorum allah katında da nitekim benzer sevgilim konusunda daNe yapmalıyım böyle yaşamak bile güç gelecek bana onun da ihtiyaçları vardı o niçin yapamıyor çünkü kız ben neden yapıyorum erkeğim işte bu anlayışın oyununa geldim azıcık allah affetsin sanmıyorum lakinBir hafıza verin bir şey söyleyin nolur

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt