Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aldırma Gonul - Ferhat Gocer..

Aldırma Gonul - Ferhat Gocer..
0
227

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
başın one eğilmesin,
aldırma gonul aldırma
ağladığın duyulmasın,
aldırma gonul aldırma

dışarıda deli dalgalar,
gelip duvarları yalar
seni bu sesler oyalar,
aldırma gonul aldırma

ağladığın duyulmasın,
aldırma gonul aldırma

Similar threads

O Ses Turkiye Van Ozel Nurullah Cukan'ın soylediği şarkı Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu o ses Turkiye Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
O Ses Turkiye Nurullah Cukan 12 şubatta soylediği şarkı Aldırma Gonul Nurullah Cukan 12 Şubat O Ses Turkiye Nurullah Cukan Aldırma Gonul şarkı sozu Başın one eğilmesin Aldırma gonul aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gonul aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Aldırmazlıkla İlgili Şiirler Aldırmazlık Şiirleri Aldırma Şiiri Olsun Bu sevdada boyle bitsin Olum yok ya bunun ucunda Uzulurmuşum, ağlarmışım Boş ver Ne cıkar ki benim ağlamamdan Koca koca ağaclar bile Ağlamıyorlar mı dalı kırıldığında? Olsun Bu sevdada boyle bitsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Aldırma Gönül şarkısını ilk kim söyledi? Aldırma Gönül'de böyle bir şiirdir aslında. Herkes bestelenmiş hali ile hatırlasa da ilk olarak Sabahattin Ali şiir olarak ele almıştır. Sözlerin popülerleşmesi Edip Akbayram'ın seslendirmesi ile gelişmiştir. Aldırma Gönül türküsünü kim söylüyor? Edip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
Ferhat Gocer 2019 Kızım Şarkısı Ferhat Gocer Kızım Şarkı Sozleri Beni affet kızım Gozumun onunde buyudun goremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gosteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna sana soylemedim Hadi vazgec kızım Benim gozumde hic buyumedin Evlendiğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt