Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alemin Yandiği Yarimi Gördüm İlahisi

Alemin Yandiği Yarimi Gördüm İlahisi
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Alemin Yandiği Yarimi Gördüm İlahisi Ey gönül serseri gezme cihanda Aşkına yandığım birini gördüm Yalnız ben değil de bu aşka yanan Alemin yandığı yarimi gördüm Levlake levlak buyurdu şanına anın Ümmeti olalım şahı sultanın İhsanıdır bize bari hüdanın Ol yeşil kandilde nurunu gördüm Canım kurban olsun Hakk�ın dostuna Kadem bastı arşı rahman üstüne Hak tecelli kıldı kabe kavseyne Konut ednada olan sırrını gördüm Koyun güder idi Hazreti Musa O�nun mucizesi elinde Asa Hak tecelli kıldı ol turi sina Hazreti Musa�nın türunu gördüm Bu dünya fanidir değildir sonsuz Ona haris olup olmayın şaki Pirim Hüsamettin tarik uşaki Erenler sultanı pirimi gördüm Hakk�ın emri ile geçtim sıratı Erenler elinden içtim abı hayatı Mürşidi kamilim Hasan Necati Cenneti alada yerini gördüm Ey Hüsnü Gülzarı yan gel bu nara Kadir mevlam versin derdine çare Bu gün seyreyledim yüce didare Adalet tecelli kıldı serimi gördüm  

858,497Konular
982,131Mesajlar
30,085Kullanıcılar
civan04Son üye
Üst Alt