Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alev İnan ’ın “Şifacı” Kitabı Çıktı

Alev İnan ’ın “Şifacı” Kitabı Çıktı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ateş İnan ’ın “Şifacı Kitabı Çıktı

Harika Roman yazarlarımızdan olan Ateş İnan ’ın akıcı kitabı “Şifacı çıktı Tanıtım bülteninde kitabın konusu şöyle anlatılmış

“Şifacılar kavminden hoş Nissa, Ağaç Adamlar ’dan Gunan, karanlık kavim Mortagular ’dan Darkas ve Şansın anahtarına sahip Fortuni ırkının lideri açgözlü Polux… Hepsi tek bir amaç uğruna savaşmaya hazır; Despera ’nın sırrını çözmek… Her şey eski bir yazıtın gün yüzüne çıkmasıyla başladı… Kitabe bir lânetten söz ediyordu… Kim bilebilirdi oysa lânet reel, efsane kıyametin habercisiydi… Kim bilebilirdi fakat Despera Efsanesi pusuda bekleyen intikamın ta kendisiydi… Lânet yıldızlarda tezahür etmiştir… Kadim Dünya geçmişiyle yüzleşmek zorundadır ve artık Savaş kaçınılmazdır Peki Şansa aleyhinde bir savaş kazanılabilir mi? Polux son bir defa yerde yatan Darkas ’a baktı: “Sormayı unuttum… Bugün ne dek şanslısın Mortagu?

Şahane roman tutkunlarının severek okuyacağı Şifacı raflardaki yerini aldı ve okuyucusuyla buluşmaya hazır Eğer şahane roman türüne meraklıysanız kaçırmamanızı öğüt ederim *

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt